2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5882 بازدید | 267 پست
اگرشهرشمااینجوره نمیدونم امابیشترشهرهاواستانهاازشرکت حمل ونقل اتوبوس میگیرن یاشخصی کرایه میکنن اصلاا ...

برید تحقیق کنید ببینید داره یا نه

و هزیناهشم بپزسید

هزینه هم داشته باشه برا اموزش پرورش یا رایگان یا نصف

همین شما ها حمایت کردین اینجور شده دیگه

خب میتونست بگه مادرا فلان ساعت با بچه هاتون بیاین فلان پارک. این طوری بهتر بود

مدرسه پسر من یه جوری جو رو امنیتی میکنن و میگن فقط فلان مادرا حضور داشته باشن

بقیه به هیچ وجه نیان 

یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار از دستشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه ک ...

دقیقاالان هزینه کلاسای فوق برنامه خیلی بیشتره من دیروزکلاس خصوصی ۱ساعت ونیم گرفتم۸۰۰ شداونم بامنت که اشناهستیم  بخاطرهمسرم بهمون وقت داده اگرمعلم درست میدادنیازبه این هزینه هانبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
همین الان برم تو شهر قیمتا ساندویج نشونت بدم ساکت میشی؟هر قیمت ساندویجی هس اینجااز ۱۵ هزار تا ۲۰۰ هز ...

شما اگه تاپیک زدی که همه بیان تاییدت کنم نخیر عزیزم همچین قراری نیست 

هرکسی باهات مخالف یه جوری برخورد میکنی انگار فقط خودت تو این جامعه داری زندگی میکنی بقیه از غار اومدن

خیلی شاکی هستی و به نظرت حرفت حقه یا بچت نفرست یا برو به همون مدرسه شکایتت بکن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
برید تحقیق کنید ببینید داره یا نهو هزیناهشم بپزسیدهزینه هم داشته باشه برا اموزش پرورش یا رایگان یا ن ...

کی گفته هزینه برا آموزش و پرورش نصفه ؟؟؟ 

چرا دروغ میگی ؟؟؟ 

با چه سند و مدرکی اینو میگی ؟؟؟

تا اونجا با پای پیاده رفتن ؟هزینه اتوبوسم بگو‌بعدشم هیچ ساندویچی پنجاه تومن نیست خودت تو خونه نون پن ...

داریم عزیزم ساندویج پنجاه تومان تو خود مدرسه گذاشتن به بچه ها میفروشن به قران ک معلم بودن معلم قدیم 

مگه ما قبلنا اصلا اجازه داشتیم نون پتیر نبریم مدرسه والاه

پسر من خودشو کشت با ساندویچ مدرسشون خوب بچست میبینه میخاد هرچی میگیم بابا بردارین این چیزارو بازم بر نمیدارن 

خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه ک ...

معلم دخترمن دبستانه شدیییییییدا سخت میگیره که بگه بچه هاضعیفن برن کلاس تقویتی پول بدن

جالبه که اگه شرکت نکنن نمرشون شدید میاد پایین چون که توکلاس جبرانی نمونه سوال امتحان کارمیکنه واونای که شرکت نکردن توش میمونن چون باراوله میبینن میگن چیه این سوالا ازکجا اومد

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اونی ک شما میری تعاونیه نه دربستبرو سر خیابون ی دربست بگیر بببین هزینش چقدر تفاوت داره با تاکسیساندو ...

واقعا موندم به امثال شما چی بگم

حرفم هزینش نیس ما فرستادیم و برگشته

میگم این مدلی تیغ میزنن از هر اردو ۳۰۰ هزاریم برا کمک مدرسه ور میدارن

حالا اردو هم به کنار تازگیا کلاس تقویتی مثلا میرارن ۴۰۰ هزار

همین الان برم تو شهر قیمتا ساندویج نشونت بدم ساکت میشی؟هر قیمت ساندویجی هس اینجااز ۱۵ هزار تا ۲۰۰ هز ...

انقد به بچه ساندویچ ندادی بلد نبوده بخوره نصفشو ورداشته اورده خونه 😂😂 

دیگه خدایی حرف بیخود نزن 

تحصیل خرج داره ..بچه خرج داره.. شل کن لذت ببر 😂😂

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

پسرمو بردن اردو چلو کباب دادن 

بدون مخلفات و هیچی با اتوبوس .بدون هبچی خرج دیگه ای یه میلیون

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
واقعا موندم به امثال شما چی بگمحرفم هزینش نیس ما فرستادیم و برگشتهمیگم این مدلی تیغ میزنن از هر اردو ...

اینا یا بچه ندارن که هی میگن ناراحتی،نفرس

یا واقعا نمیفهمن از گرونی داریم مچاله میشیم

ولشون کن عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب میتونست بگه مادرا فلان ساعت با بچه هاتون بیاین فلان پارک. این طوری بهتر بود

اره اتفاقا اکثر مادرا وسیله دارن ولی نگفتن ،دیگه ماهم دادیم پول رو

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شما اگه تاپیک زدی که همه بیان تاییدت کنم نخیر عزیزم همچین قراری نیست هرکسی باهات مخالف یه جوری برخور ...

نه عزیزم 

خوب من ساندویج دیدم

شما میگی ۵۰ نیس 

من میگم حتی اون ساندویج ارزش ۲۰ هزارم نداشت

اگه منطقی باشه قبول میکنم مرض ندارم که

تو ساندویج هیچی نبود

و تو تهران ساندویج از ۱۵ هزار تا اخر هس

برید تحقیق کنید ببینید داره یا نهو هزیناهشم بپزسیدهزینه هم داشته باشه برا اموزش پرورش یا رایگان یا ن ...

نیازبه تحقیق نیست خودم بچه دارم هم فک وفامیل فرهنگی شمابی خبری برومصاحبه وزیراموزش پرورش ورییس اداره اموزش پرورش کرمان بخون درمورد همین اتوبوس اردواین چیزاست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید