2777
2789

من شاغلم و معمولا پولام رو خرج‌میکنم اهل پس انداز نیستم

شوهرم میگه پس انداز کن طلا بخر هرچی پول بذاری منم میذارم

مثلا ۲۰ ملیون بدم اونم ۲۰ میده میشه ۴۰‌طلا بگیرم

یجورایی میخاد جلوی ولخرجی منو بگیره

نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی کلا شما ک شاغلی حیفه همیشه پس انداز نداشته باشی. اگ شوهرت هم پول نزاره سعی کن همیشه ی تیکه طلا بگیری

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید

مرد عاقلیه

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
عاقلانه استبه شرطی که طلا مال خودت باشهبعدا به بهانه های مختلف نخواد فروشه خرج کنه

میگه مال خودت باشه ولی نفروش تا زیاد شه تبدیل کنیم به خونه برای خودت

الان کلا ۱۰۰ گرم داریم البته عمرا خونه نمیشه 😂

شوهر من موقع خرید طلا میکه طلا برا چیه طلا میخوای چیکار نمیخواد بخری

ولی موقع بدهی میگه چقدر طلا داری بفروشی بدی من بدهی دارم 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰