2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 137 پست
وضع پدرت چه طور بود؟ من امید دارم آینده بخرم هم اینکه وضع بابا هامون بد نیست در آینده بهمون میرسه

ما اگه نخریده بودیم دیگه نمیشد خیلی گرونی شد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
با ماهی ۵۰ تومن چطور میشه خونه ۷ تومنی خرید؟

منم ۲۵ دارم میشه ۷۵ بعدم گفتم که تو شرکت نفته هنوز وام مسکن و اینا رو نگرفته کلی هم طلا ملا جمع میشه تو عروسی خودمم طلا دارم یه خونه دو تومنی هم فردیس داره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا میخانه دو تومنی کمک کنند به همسرم ولی دیگه جشن عقد رو باید بیخیال بشم جهیزیه ضروری و ایرانی و ...

وای اسی دو تومن خیلی زیاده واسه جهاز

از طرفیم میگی خونه داماد ۸۰‌ متره و دو تومن می ارزه

خب مگه دیوونه ای دو تومن جهازو ببری تو خونه ای دو تومن می ارزه؟

دو تومن جهاز واسه خونه ۴۰_۵۰ میلیاردیه

منم با مامانت موافقم 

دو تومنو بگیر خونتونو بهتر کنید 

بعدم کل جهازتو با ۵۰۰ تومن سر هم کنید

من عاااشق زمستونم❤️
منم ۲۵ دارم میشه ۷۵ بعدم گفتم که تو شرکت نفته هنوز وام مسکن و اینا رو نگرفته کلی هم طلا ملا جمع میشه ...

اگه جهازم هم خوب باشه اول عروسی خرجی نداریم و پولهامون رو میتونیم پس‌انداز کنیم 

من نظرم اینه که جهیزیه بخری اصلا بری خونه ای که مال خودتم باشه ولی وسایلت کم باشه از خونت خوشت نمیاد ...

جهیزیه رو تیکه تیکه میشه خرید ولی خونه رو نه   تازه مستأجری بره تمام جهیزیه داغون میشه

وای اسی دو تومن خیلی زیاده واسه جهازاز طرفیم میگی خونه داماد ۸۰‌ متره و دو تومن می ارزهخب مگه دیوونه ...

نه دوتومن خونه ای هست که تو فردیس داره میاد تهران ۱۲۰ متری رهن کنه 

صددرصد خونه 

رو زمین خالی زندگی کن،اما خونه برای خودت باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
عزیزم مامانینا کاره خوبی میکنن نمیشه اول زندگی هم جهیزیه کامل و خوب و هم خونه بدن بهت،اصلا بعدا عواق ...

نمی‌گم خونه بده میگم ارزونتر بده به ما اولش بریم رهن کنیم ازش بعد کم کم بخریم ازش ولی باهامون راه بیاد

نه دوتومن خونه ای هست که تو فردیس داره میاد تهران ۱۲۰ متری رهن کنه

عزيتون دلت با جهاز خوبه قطعا جهیزیه بخر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
جهیزیه رو تیکه تیکه میشه خرید ولی خونه رو نه تازه مستأجری بره تمام جهیزیه داغون میشه

میشه ولی کیف جهیزیه خریدن اول عروسیه نه بعد چند وقت خونواده همسرم وضعشون خوبه اونام واسه خرید خونه به پسرشون کمک میکنن مخصوصا وقتی چشمشون به جهیزیه دومیلیاردی بیفته

حتما خونه

وقتی حقوقش خوبه بعدا وسیله هات را عوض میکنی. حال و هوات هم عوض میشه

ولی خونه فردا معلوم نیست قیمتش بع کجا میرسه. ما چندسال پیش پول گذاشتیم وام بگیریم یهو خونه دوبرابر شد مجبور شدیم یه خونه اندازه خونه قبلی بخریم با کلی قسط تازه🤕🤕🤕

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش