خواستگار م قراره این هفته بیان راجع به عروسی و جهیزیه و خونه تصمیم بگیریم مادرم میگه پیشنهاد بدیم تو خرید خونه کمک کنیم به نظرتون با توجه به شرایطی که توضیح میدم چکار کنم قبول کنم یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۲۸ سالمه دلم همیشه یه عروسی خوب و جهاز خوب میخواسته اما قبول نمیکنه اگه جلو داماد بگه معلومه اون ...
با پدرت حرف بزن بگو مخالفی
بگو مامان بگه هم مجبورید خونه بخرید هم جهاز
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خب همون منظورم داماد بود جالب بود برام ک فامیل دور هم سکه پارسیان بگیره
ما دور رو نمیدیم
در حد پدر و مادر و خواهر برادر همین
خاله و دایی عمو عمه هم شاخه نبات
دیگه اصفهانی ها از قدیم داشتن زن داداشم انگشتر خرید برامون
مادرم برا خواهرشوهرام یک گرمی خرید