2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

2198 بازدید | 137 پست

خواستگار م قراره این هفته بیان راجع به عروسی و جهیزیه و خونه تصمیم بگیریم مادرم میگه پیشنهاد بدیم تو خرید خونه کمک کنیم به نظرتون با توجه به شرایطی که توضیح میدم چکار کنم قبول کنم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شرطی ک نصف خونه بنام شما باشه

ببین میشه برات یک پشت پناه ولی جهاز همین ک از کارتون دراری ارزشش از دست میده ...

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

بهترین و عاقلانه ترین تصمیمه

و البته خونه را سه دونگ به نام خودت بزنی 

جهیزیه را به مرور زمان با پس انداز کم هم میتونی جور کنی اما خونه خریدن خیلی سخت تره

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

آخه درآمدش خوبه بعداً هم میتونن خونه بخره از طرفی بابام هم پنج شش تا خونه بزرگ و نوساز داره میگم خونه رو میشه بعداً هم بخریم ولی همیشه نکن جهازش خوب نبود

ب شرطی ک نصف خونه بنام شما باشهببین میشه برات یک پشت پناه ولی جهاز همین ک از کارتون دراری ارزشش از د ...

حقوق و مزایای خواستگارع خوبه برجی ۵۰ میگیره امکان وام و اینا هم داره خودمم سرکار میرم میگم در آینده میشه خونه خرید ولی جهاز یه باره

حقوق و مزایای خواستگارع خوبه برجی ۵۰ میگیره امکان وام و اینا هم داره خودمم سرکار میرم میگم در آینده ...

اتفاقا برعکس الان باید تو خونه شریک شی تا برا خودت سرمایه داشته باشی.

وسایل رو با حقوقش و وام بگیرین . وقتی میگی درامدش خوبهمیتونه پس وسایل مناسبی بخره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
حقوق و مزایای خواستگارع خوبه برجی ۵۰ میگیره امکان وام و اینا هم داره خودمم سرکار میرم میگم در آینده ...

من خودم برگردم عقب صدرصد ملک بجا جهیزیه انتخاب می‌کنم 

اتفاقا وسایل میشه بعدا خرید ولی خونه سخت خریدش

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱