2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

913 بازدید | 98 پست

از اونجایی که تو این سایت فقط باید در مورد خواهر شوهر و مادرشوهر حرف زد تاپیکم بنا به دلایل نامشخص قفل شد و من هم جواب سوالم رو نگرفتم مرسی که همراهی کردید دوستان

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه رو ول کن برو قضیه تکامل رو دریاب

من کلا مابین اون دو تا قضیه تکامل معلقم گاهی اینوری گاهی اونوری دارم یاد میگیرم پا از دایره امن تفکراتم بیرون بذارم تا به سکون برسم  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه اهل دلی میگفت 

وقتی حضرت آدم توی بهشت بود (گویا بهشت برزخی بوده نه رضوان و بهشت اصلی)

خداوند یه گوشه ایی از بهشت اصلی رونشون ایشون میده

ایشون از خدا میخوان تا اونجا رو منزلگاهش قرار بده ،

خدا هم بهشون میگه برای رسیدن به به اونجا باید هبوط کنی بری پائین  ، بعد از اونجا خودتو بسازی و بیای بالا تا بتونی به اونجا راه پیدا کنی

وخداوند هم فرمود برای رفتن از این بهشتی که توش هستی باید میوه ممنوعه یا همون سیب و گندمی که همه میگن رو بخوری

و ایشون هم اینکار رو میکنه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

ولی اسی حالا اون چه سیب چه گندم هرچی که بوده پیامبر (حضرت ادم)گناه نکرد با خوردنش بلکه ترک اولی اینجا اتفاق افتاد و این هبوط یعنی از بهشت اومدن روی زمین بالاخره رخ می‌داد ولی این ترک اولی باعث شد زودتر این اتفاق بیوفته.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه اهل دلی میگفت وقتی حضرت آدم توی بهشت بود (گویا بهشت برزخی بوده نه رضوان و بهشت اصلی)خداوند یه گوش ...

بنظرم اون اهل دل اشتباه گفته، چون به تصریح قران، خدا آدم رو از نزدیک شدن به اون درخت منع می‌کنه ولی شیطان آدمو وسوسه می‌کنه تا از میوه‌ش بخوره و باعث اخراجش از بهشت میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بنظرم اون اهل دل اشتباه گفته، چون به تصریح قران، خدا آدم رو از نزدیک شدن به اون درخت منع می‌کنه ولی ...

البته که قرآن یه معنی داره یه تفسیر و یه شان نزول

والبته که من نمیتونم به انسانی که سالهاست داره مطالعه میکنه و اطلاعات وسیعی کسب کرده بگم اشتباه میکنه!

واینکه نظر شما در جای خودش محترمه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
ببین هرجور فکر کنی تکامل منطقی تر به نظر میرسه

بله کتاب انسان خردمند در این مورد در مورد گونه های مختلف انسان جهش های ژنتیکی و ...کامل توضیح داده و کلا با مدرک و شواهد هست توضیحاتش اما یه سری تعصبات یه سری مسائل قلبی باعث میشه نتونم شفاف ببینم یه سری مسائل رو 

من برام بیشتر هدف خلقت سواله 

نمیدونم چرا برام سوال شده شاید چون تو کتاب درسی دیدم سوال شده 

داشتیم نون و ربمون رو میخوردیما 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
تعطیل شد. حالا واقعأ آدما رو به چشم میمون میبینی 🤣

نه اصلا 

نظریه تکامل داروین که اینو نمیگه ، 

میگه همه گونه ها دارای نسب مشترک هستن 

بیا به مصرع بعدی که شرح حال من است،خیال من شده اویی که بیخیال من است❤️❤️❤️🥰💃🏼

تعطیل شد. حالا واقعأ آدما رو به چشم میمون میبینی 🤣

که البته باید بیشتر بخونم ، 

واقعا در جایی هستم که نمیدونم چی درسته چی غلط