2777
2789
عنوان

ميوه ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 98 پست
مولانا رو زیاد میخونم حتی دیدارش با شمس که همون نیروی آنیما و آنیموس هست خیلی برام جالب بود الان سرچ ...

سلام خوبی؟نمیدونم من چرا انقدر از شما خوشم میاد و حیفم میاد میگم کاش تحصیلاتتون رو ادامه بدین و مدارج بالا برین واقعا انسان ذهن باز و باسوادی هستی مطمتم اگه دنیای واقعی شمارو میدیدم حتما دوست صمینی من میشدی خلاصه این نظریه داروین رو من جایی خوندم ی مدت تحقیق کردم ی جاهایی گفته بود ک با قرآن ضد و نقیض نیست بعضی آیه های قرآن هست ک ما انسان را در رحم هایی آفریدیم و احتمال میدن ک حضرت ادم نسخه جهش یافته و تکامل یافته بوده و آفرینش حضرت ادم ب معنی این نبوده ک قبل ایشون کسی نبوده چون فرشته هاهم میگن چرا میخوای اینارو خلق کنی قبلا دیدی ک فساد کردن ..‌ این ی نتیجه کوچولو از کنجکاوی و چرا گفتن من بود من عاشق ادمای کنجکاو هستم ک تعصب هم ندارن 🥰💕

♾️🖇❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی؟نمیدونم من چرا انقدر از شما خوشم میاد و حیفم میاد میگم کاش تحصیلاتتون رو ادامه بدین و مدار ...

وای مرسی عزیزم منم به یه دوست مثل شما احتیاج دارم 

برای درس خوندن باید بگم زغبار این بیابان همه آرزویم اما ...چه کنم که بسته پایم واقعا ادامه تحصیل شده یکی از دغدغه هام ولی شرایط اجازش رو بهم نمیده 

چه جالب نمیدونستم قرآن نظریه داروین رو گفته برام جالب بود 

بله منم شنیدم که ما نسخه جهش یافته هستیم و یه جهش ژنتیکی باعث تفاوت ما با گونه پیشینیانمون شده و بعید هم نیست جایی از این جهان دوباره جهش رخ بده و نسخه های جدیدی از انسان ها رو ببینیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ستیا جان میشه یکم از منابعی ک میخونی رو برام معرفی کنی

درمورد این موضوع منبع اصلی من انسان خردمند بود البته چون نویسنده اسرائیلی هست کتاب به راحتی پیدا نمیشه شنیدم نسخه صوتیش هم هست 

من متاسفانه خیلی اسم کتاب ها تو حافظم نمیمونه یکی از کتاب هایی که دوستش داشتم توهم آگاهی بود کمک کننده بود که کمی تعصبات رو کنار بذارم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وای مرسی عزیزم منم به یه دوست مثل شما احتیاج دارم برای درس خوندن باید بگم زغبار این بیابان همه آرزوی ...

خیلی ممنون ...من همیشه از تاپیک های شما لذت میبرم گاهی سرچ میکنم و بهت سر میزنم ... راجع ب ادامه تحصیل هم بگم که سنی نداری که  ی مدت دیگه ک بچه ها یکم بزرگ شدن میتونی ادامه بدی  واحد های کمتر برداری و.... ولی همیشه این ذهن باز رو نگه دار و درگیر روزمرگی نشو متاسفانه ادمایی مثل ما معمولا احساس تنهایی میکنن و وقتی کسی شبه خودشون میبینن ذوق میکنن .دغدغه و افکار متفاوت داشتن تنهایی میاره ..من خودم خیلی شک میکنم و همیشه دنبال دلیلم حتی راجع ب دین هم کلی تحقیق کردم و متوجه شدم کلی شاخه و تفسیر داره ک بعضی از شاخه هایی ک ب نفع ی عده بوده رو ب ما گفتن و کلی چیزای دیگه ...بله اون موقع ک راجع ب تکامل تحقیق میکردم ی چند جا خوندم ک تفسیر افرینش انسان در رحم  .رحم ممکنه گونه  جهش نیافته حضرت ادم باشه و تکامل انسان از ایشون شروع شده

♾️🖇❤️

خیلی ممنون ...من همیشه از تاپیک های شما لذت میبرم گاهی سرچ میکنم و بهت سر میزنم ... راجع ب ادامه تحص ...

فدات عزیزم چقدر خوشحال شدم 

برای ادامه تحصیل منظورم بچه هام نبودن عزیزم منظورم همسرم بود که کلا با این قضیه مخالفت دارن و گارد داره نسبت بهش 

واقعا وقتی مثل بقیه فکر نکنی تنها میشیم هم ما واسه بقیه عجیبیم هم اونا واسه 

بله عزیزم همین دین که به ما گفتن هم خیلی از قسمت هاش منفعتی برای گروه های خاص داشتن 

ولی پایه همه ادیان انسانیت هست پایبندی به انسانیت میتونه مهم ترین درجه از ایمان باشه 

فدات عزیزم چقدر خوشحال شدم برای ادامه تحصیل منظورم بچه هام نبودن عزیزم منظورم همسرم بود که کلا با ای ...

بله دقیقا درسته ..اشکال نداره عزیزم تحصیلات همه چیز نیست مطمنا  مادری مثل شما بچه های خوب و سالم و موفق تربیت میکنه درسته فرق داریم و تنهاییم اما من این متفاوت بودن رو دوست دارم .موفق باشی عزیزم💕

♾️🖇❤️

نظرت درباره انیما و آنیموس ،انرژی زنانه و انرژی مردانه ،که دوره ای نیاز به انرژی مردانه توجه به انرژی زنانه رو کم کرد و جهان با این بی توجهی به پیشرفت های دست پیدا کرد ولی دچار جنگ و خون هم شد برام خیلی جالب بود و تازگی داشت،استنباط شخصی ت بود یا از منبعی بود

نظرت درباره انیما و آنیموس ،انرژی زنانه و انرژی مردانه ،که دوره ای نیاز به انرژی مردانه توجه به انرژ ...

اصل نظریه از یونگ هست عزیزم