2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 178165 بازدید | 1092 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ماقبولت داریم هرکی گفت فیکی بیخودی گفته یا اشتباه گرفته 💋💋

شما قلب منی که اینقدر مهربونی😘♥️

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بله درسته گلم پوستم سفیده این رنگم فقط باارایش قشنگهکلا ازموهای تیره بدم میاد افسردم میکنه

نگفتم تیره مثلا قهوه ایی خیلی روشن

در کل وقتی از حمام میای یا ارایش نکردی چون خودت سپید و خوشگلی ولی با موی سپید تو ذوق میزنه و ممکنه تو چشم شوهرت طور دیگه ایی جلوه کنه

فدات شم نکنه حرف منو بد برداشت کنیا فقط نظر خودمو گفتم و هرگز به هیچ کسی نگو من سپیدم و چیز سپید به من نمیاد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

ببینم

کسی که از وجود افغانیا تو کشورش راضی باشه از تجاوز به مادرش راضیه...... شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                         من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                   "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛      جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 

بیشتر ببینید
نگفتم تیره مثلا قهوه ایی خیلی روشندر کل وقتی از حمام میای یا ارایش نکردی چون خودت سپید و خوشگلی ولی ...

نه دورت بگردم چرابد بزداشت کنم من  عکس گذاشتم که نظراتو ببینم مسلمن هرجورنظری هم هست  ولله شوهرم اصلا به هیچی دقت نمیکنه بهشم بگم تعقیری کردم یانه میگه مگه چکارکردی حالا حساب کن موهامو ازمشکی به یخی تبدیل کرده باشما😂

بعدچون تتو رژلب وخط چشم وخط لی دارم همیشه انگار ارایش کرده هستم💋💋😍

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   💋♥💋

نگفتم تیره مثلا قهوه ایی خیلی روشندر کل وقتی از حمام میای یا ارایش نکردی چون خودت سپید و خوشگلی ولی ...

حالا شاید شب رنگشو تعقیربدم😂یکم تیره تر

قبلان لایت میکردم همش موهامو سنم میرفت بالا و موهام داغون شده بود اما ن اینجوری یک دست سفید 

الان چند سالیه ن رنگ میزارم ن هیچی موهای مشکی طبیعیه خودمه

متاهل و متعهد 🥲💍ی قنادموفق🤌 واسه سلامتی رهبرمون ی صلوات بفرستید 🥺سایش کم نشه ☺️

نه دورت بگردم چرابد بزداشت کنم من عکس گذاشتم که نظراتو ببینم مسلمن هرجورنظری هم هست ولله شوهرم اصل ...

فدات بشم الهی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
حالا شاید شب رنگشو تعقیربدم😂یکم تیره تر

اگه میدونستم این اندازه شیطون بلایی اصلا نظر نمیدادم خودت همه طوره پیچ همه چی دستته

بیشتر ببینید
ی مادر نمونه خانم نمونه ...خدا بچه هاتون رو حفظ کنه ..از طرز جواب دادن ب کامنت های بقیه میشه فهمید ک ...

نظرلطف ومحبتته جان دلم😍💋