2777
2789

من ی شهر خیلی دور از خانواده ام زندگی میکنم .... حالا با شوهرم به مشکل بررگی برخوردیم  خیانت با خانواده ش مشکل داریم و خیلی چیزا ذیگ ...ک میخواستم جدا بشم شوهرم میگه هرجا تو بگی زندگی میکنیم فقط جدا نشیم ....من موندم برگردم تو شهر خودمون یا شهر ک زندگی میکردم بمونم ... اما غربت شدید سخته دست تنهام بچم کوچه اون شهر خیلی گرمه ... و هزاران معایب دیگ ک داره اما میترسم از اینکه شوهرم بیارم جای دیگ چند وقت دیگ بهونه ها مختلف بیاره زندگیمون بدتر بشه بدجور گیجم ک چیکار کنم نمیدونم اون تو غربت دووم میاره یانه چون شهر اونا کوچیک بود همه آشنای هم بودن میشناسهتن همو اما اینجا تهران خانواده من تهرانن نمیدونم😭 نیمیدونم چیکار کنم ج

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تصمیم‌گیری در چنین شرایطی واقعاً سخت است، مخصوصاً وقتی پای آرامش و آینده فرزندت هم وسط باشد. اینکه شوهرت حاضر به تغییر محل زندگی است شاید نشان‌دهنده تلاشی برای حفظ رابطه باشد، اما مهم‌تر این است که آیا مشکلات اصلی بین شما واقعاً حل می‌شوند یا فقط موقعیت جغرافیایی تغییر می‌کند. اگر حس می‌کنی که برگشتن نزد خانواده‌ات حمایت و آرامش بیشتری برایت دارد، شاید گزینه مناسبی باشد. بهتر است قبل از هر تصمیمی، شرایط را منطقی و با آرامش بررسی کنی و آینده خود و فرزندت را در اولویت قرار دهی. اگر امکانش هست، مشاوره گرفتن از یک متخصص روانشناسی هم می‌تواند در روشن شدن مسیرت کمک کند.

شغلی نداره آزاد

خب اگه مشکلی با شغلش نداره بنظرم پیش خانوادت باشی بهتره ..روحیت بهترمیشه ..میتونی بچتو پیششون بزاری استراحت کنی یا وقت بیشتری باشوهرت بگذرونی...کلا اگه خانواده حامی باشن تو شهرشون باشی خیلی بهتره

اگه خونواده خوبی داری ک واقعا احساس بهتری بهتون میدم بیاید تهران شغل هم راحت تر گیر میاد اما خوب مبلغ اجاره بالاست

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

اگه فقیره و هیچی نداره نمون باهاش ولی اگه وضعش خوبه بمونن باهاش . ولی برو پیش خانواده ات زندگی کن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
اگه سرو گوشش می جنبه تهران نبرش بدتر میشه و دستتم به هیج جا بند نیست.

آره وقتی میرم ی شهرستانی مسافرت میبینم چقدر اونجا مردم پوشیده ترن ،اینم درسته ک شما میگید

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
تصمیم‌گیری در چنین شرایطی واقعاً سخت است، مخصوصاً وقتی پای آرامش و آینده فرزندت هم وسط باشد. اینکه ش ...

شوهرم دست پا میزنه ک ببخشم سر زندگیم بمونم بچم ۸ ماهش ... زندگیم اونجا خوب بود من فقط میترسم این جا به جا بشه  نتونه زندگی کنه ... وگرنه اونجا زندگی کردن اشتباه موقعیت جغرافیایی تنها راهش برگشت من این اقا رو پرو تر میکنه   من کسی تو اون شهر ندارم ولی اون ی عالمه ادم داره خیانتم ک کرده دیگ دل ندارم برگردم اینم بگم خودم نمیخوام ببخشم اما بخاطر بچم میگم باهم زندگی کیمم تو شهر کارم نداره ازاد شغلش