2777
2789
عنوان

خیانت ببخش زندگی دوباره شما چی میگید❌

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست
شوهرم دست پا میزنه ک ببخشم سر زندگیم بمونم بچم ۸ ماهش ... زندگیم اونجا خوب بود من فقط میترسم این جا ...

تصمیم‌گیری در چنین شرایطی واقعاً پیچیده است، مخصوصاً وقتی پای فرزندت وسط باشد. اگر احساس می‌کنی که برگشتن فقط باعث تکرار مشکلات و نادیده گرفتن ارزش‌های خودت می‌شود، شاید بهتر باشد گزینه‌ای را انتخاب کنی که بیشترین امنیت روانی و استقلال را برایت فراهم کند. خیانت زخم عمیقی است و اگر حس می‌کنی که نمی‌توانی دوباره اعتماد کنی، ادامه‌ی رابطه بدون احساس آرامش واقعی می‌تواند سخت‌تر باشد. مهم است که انتخابت بر اساس خواسته‌ی واقعی خودت باشد، نه فقط ترس از تغییر. شاید صحبت با یک مشاور بتواند دیدگاه روشنی برای مسیر آینده‌ات ایجاد کند.

اگه سرو گوشش می جنبه تهران نبرش بدتر میشه و دستتم به هیج جا بند نیست.

اتفاقا مردی نیست ک سر گوشش بچرخه مشکل من اون شهر ادماشش از بس همه دیگرو میشناسن غربت برام سخته همین خیانتم از آشنا بوده ک زنه لاس میزده درد دل میکردهب ا شوهرم شوهر ساده منم خر الاغ  دلش میسوخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مردی نیست ک سر گوشش بچرخه مشکل من اون شهر ادماشش از بس همه دیگرو میشناسن غربت برام سخته همین ...

خب قطعا تهران موقعیت کارو درآمد بهتره و خانواده خودتم هستن له لحاظ روحی به آرامش می‌رسی که رو زندگیت تاثیر مثبت داره فقط احتمال خطا و خیانتم بالاتره دیگه حسابات و بکن.

خب قطعا تهران موقعیت کارو درآمد بهتره و خانواده خودتم هستن له لحاظ روحی به آرامش می‌رسی که رو زندگیت ...

بدبختی من اینکه تو شهر کوچیک زندگی کردم همه دست کردن تو زندیگم هم خانواده خودش هم بیرونی ها ... همین الانم خیانت از طرف زنی ک آشناست با شوهرم درد دل میکرده شوهر خر احمق منم ساده گی کمیکرده لاس میزد مشکل من همش آشنا هاست ... فک میکنم شهر غریب بهتره