2777
2789
بلا نسبت عزیزم 😐

بخدا دقیقا همینیه که گفتم من رفتم سر موهامو بزنم با مله زرد قناری اومدم بیرون دم در پاره شده بودم ارخنده شوهرم منو دیده میگه اول ازدواج نکردی بعد ده سال کله رو چرا زرد اضحالی کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دقیقا همینیه که گفتم من رفتم سر موهامو بزنم با مله زرد قناری اومدم بیرون دم در پاره شده بودم ار ...

😅😅

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

من زدم، اما رنگ موهای خود آدم قشنگ تره. و اینکه موهام اسیب دید مجبور شدم کوتاه کنم. دیگه هایلایت نمی ...

من ک سنم کمتر بود هرازگاهی میرفتم سالن رنگ طبیعی برام درمیاورد هممه هم عاشق رنگ موهام میشدن جوریکه بعداز عروسیا اکثر دوستا و آشناهام زنگ میزدن اسم رنگ و سالنو ازم میخاستن ولی یهو دیگع گذاشتم کنار الان موهام مشکیه وقتی غریبه ای کسی میبینتم باورشون نمیشه ازدواج کردم و دوتا بچه دارم😁

افترا کله خرمایی نچرال بفترر کله زرد شبیه اضحال موقعی که آش یا سوپ مبخوری

خدا نکشتت دختر 😅 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

ببین رفتم سر موهامو بزنم موخوره نگیره با کله زرد اومدم بیرون نمیتونستم از جام بلند بشم ازخنده بع فهم ...

اخی حیف موهات خاک برسر آرایگر ناشی ک بلد نیست کارشو درست انجام بده😒 اعتراض نکردی؟

اخی حیف موهات خاک برسر آرایگر ناشی ک بلد نیست کارشو درست انجام بده😒 اعتراض نکردی؟

والا من گفتم سر موهامو بزنم این رو مخ من کار کرد یهو به خودم اومدن دیدم به اضحال سوپی تحویلم داده 🤣🤣🤣🤣😍