2777
2789
هیچی داشتم عذا میخوردم تف کرد گفتم ایش تف نکن حالم بد میشه بهش برخورد.بعد رفتم از دلش در بیارم مسم ز ...

بی خیال بابا.

خیلی هم کارش چندش بود.

من امشب همسرم پلاستیک ماست گذشت تو دهنش کلی جلوی بقیع سرش جیغ داد کردم.

تازه اون هم کلی منتمو کشید.

کافی بود فقط ی پیام‌بدی .

بگی کارت بد بود.ولی اگه لحن بیان من بد بود شرمنده.

دیگه پیگرش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا.خیلی هم کارش چندش بود.من امشب همسرم پلاستیک ماست گذشت تو دهنش کلی جلوی بقیع سرش جیغ داد ...

وای واقعا؟رازت چیه اینقد بیخیالی.منم خیلی دوست دارم نازمو بکشه اما نمیکشه عنتر😂ی وقتا خب سگم حوصله حرف زدن ندارم.درست اخلاقم بد میشه اما دوسش دارم در کل و نمیتونم بی توجه باشم بهش.ب شدت ادم حساسیه.حالا من دوست دارم اون یکم بیوفته دتبالم ک نمیوفته🥲

چقد تاپیکات شبی دوران نامزدیه منه.براساس تجربههه بگممم.پیامی نده چون ب منت کشی عادت میکنه.من ازدواج ...

🥲ما ده سال دوست بودیم.بعد توی دوستیمون همون ۲ ۳سال اول من خیلی مغرور بودم.طوری ک اگه ده هفته نمیومد سمتم نمیرفتم سمتش.همیشه میگفت آرزومه یکم تو منت کشی کنی یکم تو معذرت بخوای و اشتباهتو قبول کنی.من عوض شدم بخاطرش.الان اون افتاده تو ناز

وای واقعا؟رازت چیه اینقد بیخیالی.منم خیلی دوست دارم نازمو بکشه اما نمیکشه عنتر😂ی وقتا خب سگم حوصله ...

من بهت گفتم دوران نامزدی همینه آدم دلش توجه و محبت میخاد.

ولی اگه همسرتو به این کار عادت بدی جاتون عوض میشه.

تو الان باید بیشتر قهر باشی.

هم قهر کرده هم ابروتو جلوی خانوادهت برده.

من بهت گفتم دوران نامزدی همینه آدم دلش توجه و محبت میخاد.ولی اگه همسرتو به این کار عادت بدی جاتون عو ...

خب چرا اون دلش تنگ نمیشه.چرا اون دلش نمیخواد اشتی کنه.چرا همش میل ب قهر داره.یهنی من باعثش شدم؟خیلی برام ناراحت کنندست

من بهت گفتم دوران نامزدی همینه آدم دلش توجه و محبت میخاد.ولی اگه همسرتو به این کار عادت بدی جاتون عو ...

از ی طرفم این مامانم هی میپرسه پیام نداد؟زنگ نزد.عصابمو خورد میکنه 🥲حس گهی دارم

خب چرا اون دلش تنگ نمیشه.چرا اون دلش نمیخواد اشتی کنه.چرا همش میل ب قهر داره.یهنی من باعثش شدم؟خیلی ...

عزیزمم.

اون هم میشه.

ولی چون شما نقطه ضعف دادین دستش .

صبوری میکنه تا شما برین طرفش

ممنون عزیزمدارم تلاشمو میکنم.❤️

کلا شوهر توام فک کنم انقد بهت محبت میکنه تو برات عادی شده و دلتو زده.اونم ی مدت فاثله بگیره میری دنبالش اره؟شوهرت از اول همین مدلی بود؟