یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی خیال بابا.خیلی هم کارش چندش بود.من امشب همسرم پلاستیک ماست گذشت تو دهنش کلی جلوی بقیع سرش جیغ داد ...
وای واقعا؟رازت چیه اینقد بیخیالی.منم خیلی دوست دارم نازمو بکشه اما نمیکشه عنتر😂ی وقتا خب سگم حوصله حرف زدن ندارم.درست اخلاقم بد میشه اما دوسش دارم در کل و نمیتونم بی توجه باشم بهش.ب شدت ادم حساسیه.حالا من دوست دارم اون یکم بیوفته دتبالم ک نمیوفته🥲
چقد تاپیکات شبی دوران نامزدیه منه.براساس تجربههه بگممم.پیامی نده چون ب منت کشی عادت میکنه.من ازدواج ...
🥲ما ده سال دوست بودیم.بعد توی دوستیمون همون ۲ ۳سال اول من خیلی مغرور بودم.طوری ک اگه ده هفته نمیومد سمتم نمیرفتم سمتش.همیشه میگفت آرزومه یکم تو منت کشی کنی یکم تو معذرت بخوای و اشتباهتو قبول کنی.من عوض شدم بخاطرش.الان اون افتاده تو ناز