2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شوهر توام فک کنم انقد بهت محبت میکنه تو برات عادی شده و دلتو زده.اونم ی مدت فاثله بگیره میری دنب ...

اگه بدونم حق داره در حد ی معذرت خواهی اره...

شاید محبت زیادی دل آدمو میزنه.

میخای شما کمی فاصله بگیر

هیچوقت ناز مرد نکش بزار اون بیاد ناز بکشه

۳روز شده.من متنفرم از قهر و فاصله.دلم نمیخواد مثل پدر مادرامون بشیم.اما فهم نداره ک بیاد حرف بزنیم حلش کنیم🥲خیلی اذیت میشم.چرا باید اینقد بی جنبه باشن.من خیلی مغرور بودم بخاطر اون غرورمو گذاشتم کنار الان ک عادت کردم ب نزدیکی و قخر تبود.اون اقا خودشو انداخته ب ناز

اگه بدونم حق داره در حد ی معذرت خواهی اره...شاید محبت زیادی دل آدمو میزنه.میخای شما کمی فاصله بگیر

دوست دارم.اما دلم راضی ب دوری نیست.دوست ندارم بینمون فاصله باشه

اما انگار نیاز

ممنون عزیزمدارم تلاشمو میکنم.❤️

آفرین 😃

انتظار نداشتم انقدر محترمانه و خوش برخورد جواب بدین ☺

ولی در کل شوهرتون آدم مظلومیه حس ششمم میگه 

پس سعی کنید باهاش مهربون باشید برای سلامتی خانوادتون دعا کنید هرشب آیت الکرسی بخونید ‌

برای رزقتون هم هر ۵ شنبه ۴۰ سوره نصر بخونید خیلی خوبه .

۳روز شده.من متنفرم از قهر و فاصله.دلم نمیخواد مثل پدر مادرامون بشیم.اما فهم نداره ک بیاد حرف بزنیم ح ...

یعنی چی 3 روزه سراغت نیامده؟ حتی ی پیامم نداده؟؟ من ب جای تو بودم اصلا سراغش نمیرفتم یا پیام میدادم و دعوا میگردم بهش میگفتم چت شده ب مامانت بگو زنگ بزنه مادرش بگه مردم نامزد میکنن همش پیش زناشون هستن

حس شیشمت راجب من چی میگه؟

زودرنجی 

اگر از کسی ناراحت شدی سریع به روش میاری درصورتی که باید صبور تر باشی 

اگر سعی کنی لفظ قلم و با شخصیت حرف بزنی جایگاهت پیش همسرت بالا میره 

کمی با بچه های اطرافت مهربون تر باشه 

دل مادرتو نشکن 

اصلا سراغش نرو ببین چیکار میکنه

امیدوارم خر نشم باز.هرثانیه دلم میخواد بهش پیام بدم.اما انقد پسم زد باز میترسم همین کارو کنه.و بعد اون همه نازش واقعا دوست ندارم باز غرورم بشکنه

آفرین 😃انتظار نداشتم انقدر محترمانه و خوش برخورد جواب بدین ☺ولی در کل شوهرتون آدم مظلومیه حس ششمم م ...

ن خواهش.چرا بد جواب بدم؟؟

دیشب اومد بغلم کرد.گفت خدا لعنت کنه کسی رو که زندگیمون چش زد.

نمیدونم چرا جدیدا اینقد اذیتش میکنم.

حتی گاهی بهش تهمت ناروا هم میزنم.

امشب کلی باهم حرف زد..ولی نمیدونم چرا دوباره همون افکار میاد سراغم.