2777
2789

من دق ...ولی امید وارم بچه ها هر جا ک برن زندگیشون عالی باشه😭دلم خیلی گرفته تاپیک قبلیارو بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بری سر کار تو شهر ما حتی بری تو کارخونه خرما هم کارکنی ماهی ده تومان به بالا حقوقته درسته کمه ...

من خواستم برم سرکار ولی کسی نیس بچه عامو نگه داره نگه داشتن دوتا بچه کوچیک کار کسیه مثل خودم

من خواستم برم سرکار ولی کسی نیس بچه عامو نگه داره نگه داشتن دوتا بچه کوچیک کار کسیه مثل خودم

چی بگم والا ببین خانمی تو اقوام تون پیدا نمیشه بچه هات رو نگه داره مثلا یه مقداری از حقوقت رو بهش بدی یااصلا ازطریق دادگاه نمیتونی پیگیری کنی که نفقه و خرج  بچه هات رو باید شوهرت بده تعجب میکنم بخدا تاکی اینقدر ظلم در حق زن 😢

اگ واقعاااا واقعاااا چاره ای نداری و بی کسی و خیلی ناچاری و ناداری و خونواده همسرتم بچه هارو نمیخواد یکیشون و بذار بهزیستی یکیو ب مادرت بسپر برو سرکار و یکی دوسال خوب کار کن و بعد برو دنبال بچت بیارش پیش خودت

ولی ببین مهم جای خوابه ک خونه مادرت برای خواب اون تا بچه کافیه خودت برو سرکار یکم از حقوقتو مهد معمولی بذار از اونا ک تا 7 و 8 شب بازن

من بودم یه نون خشکم در میاوردم کافی بود کناره بچه هام 

نهایتا کوچیکه رو بده مادرشوهرت بزرگه پیش خوذت تا بتونی کار و باری راه بندازی و اونم بیاری جای خودت بزرگه بیشتر دیده تورو وابسته تره اسیبم نمیبینه بخواد ازت جدا شه

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بیشتر ببینید

بچه هات تا ۷ سال از نظر قانونی باهات هستن و بذار پیش ات بمونن.

نذار آینده و جون اشون رو از دست بدن.

تاپیک قبلی هات رو خوندم‌ اگر دعوا هات با شوهرت از حرف هاش و بد و بیراه به ظاهرت گفتن شروع شده باید بگم ذره ای به حرف هاش اهمیت نده.

گاهی وقتی برای مرد منت بذاری حتی اگر حق باهات باشه مثلا بگی خرج خونه با منه و..‌..

ناخودآگاه چون غرورش له شده شروع می‌کنه تو رو خرد کردن و اگر رفتارهات عیب نداشته باشه الکی روی ظاهرت عیب می‌ذاره،

ذره ای برات مهم نباشه این حرف و رفتارها موقت هست،

صبر کنی چند ماه دیگه درست میشه ،

اگر توان پرداخت اجاره ندارید محله پایین تر ، خونه قدیمی تر یا حتی شهر کوچکتر میتونید برید با شوهرت با محبت و احترام صحبت کن بگو از اول شروع کنیم.

شما تشویق اش کن درست سر کار بره 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تا وقتی بچه هات بزرگتر بشن بازم با شوهرت زندگی کن و ازش خرجی بچه ها رو بگیر 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/