2777
2789
عنوان

🫠چقد زندگی بی ارزشه که ب جایی برسی که مجبور شی از بچه هات بگذری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 26 پست
بچه هات تا ۷ سال از نظر قانونی باهات هستن و بذار پیش ات بمونن.نذار آینده و جون اشون رو از دست بدن.تا ...

با اون حرفایی ک بهم زده برم با احترام باهاش حرف بزنم که باز بحث شد تکرار کنه روانی ترم کنه؟؟؟؟؟کاش میدونسی چیا گفته دقیق

نه متاسفانه

ببین عزیزم بازم فکر کن اصلا مهدکودک هست راحت و بی دردسر برو سرکار بچه هات بزار مهد شده نصف حقوقتم بدی حداقل نصف حقوقت واست میمونه هر طوری شده با نون خشک هم که باشه یکی دوسال رو اینطوری سر کن تا زمانی که بتونی شغل خوب پیدا کنی و زندگیت رو جمع و جور کنی خودت رو بزار جای اون طفل معصوم ها شده به در و دیوار بزنی ارزش داره یک باربجنگی بخاطر بچه هات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهزیستی یا کمیته امداد کمک نمیکنه ؟ شبکه منو تو یه خانمه زنگ زده بود میگفت من پسر نوجوان دارم کمیته امداد یه مقدار کمک میکنه اگه بچه داشته باشی تحت پوشش قرار میده همینجا خانمهایی هستن گفتن که تحت پوشش هستن درسته کمه ولی کم کم کار پیدا میکنی به کاریابی سر زدی؟ 

ببین عزیزم بازم فکر کن اصلا مهدکودک هست راحت و بی دردسر برو سرکار بچه هات بزار مهد شده نصف حقوقتم بد ...

چنگیدم خیلی جنگیدم مهد هم پولای کلان میخاد ک من ندارم 😭

با اون حرفایی ک بهم زده برم با احترام باهاش حرف بزنم که باز بحث شد تکرار کنه روانی ترم کنه؟؟؟؟؟کاش م ...

لازم نیست بدونم،

زن و شوهر بودن کلی به هم بد و بیراه گفتن و طلاق گرفتند اما مجدد ازدواج کردن؛

بعد طلاق هیچی جز گرفتاری و سختی نیست اینو الان به خودت بگو که صبر پیشه کنی

برگرد سر زندگی ات و به شوهرت بگو بیا از اول شروع کنیم

فقط چند سال با محبت و احترام ظاهری با شوهرت رفتار کن و ازش حسابی خرجی خودت و بچه ها رو با چرب زبانی بگیر تا بچه ها بزرگ بشن 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

چنگیدم خیلی جنگیدم مهد هم پولای کلان میخاد ک من ندارم 😭

چی بگم فداتشم  فقط جز دعا کاری از دستم بر نمیاد دلم کبابه برات نه تو تنها برای تمام  زنایی که به حقشون ظلم شده خدایا به حق امام غریب کمکش کن این مادر از بچه هاش جدا نشه