نامزدم میوه ای چیزی که میخوره میگه با اجازتون من برم دستامو بشورم اینا هم میگن برو ولی همش تو نبودش به من میگن چقد پرروعن ما بدمون میاد و نباید بره تو آشپزخونه و اینا مامانمم میگه بعد عروسی میخواد چقد پرو بشه ؟ بعدم میگن تو بهش بگو اخه من چی بگم؟؟ مامانم میگه دو روز دیگه تو آشپزخونه همه میخواد بره بعد حتی اگه صد تا دختر هم اونجا بودن حساس نشیاااا :/ به نظرتون چیز بزرگیه این؟؟ خیلی بده که صمیمیه ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا ببینم توانایی اینو دارید پسر بنده خدای مردمو کلافه کنید و روش رو به رو خودتون بازکنید یانه. گیرای الکی ندید زندگی رو برا هم سرچیزای بیخود سخت نکنید.
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مامانت مثل اینکه اشتباه گرفته فکر کرده داماد عروسه و مامانتم میخواد مادرشوهر خواهرشوهر بازی دربیاره براش....مامانت عروس بیاره چیکار میکنه باهاش! نشست و برخاستشو کلا حرف میکنه
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
به مامانت بگو خیلی بدت میاد یه روشویی بذاره که بنده خدا بره دستاشو بشوره، وگرنه کجا بشوره خب؟ روی سر من؟
اگرم روشویی نمیذاره پارچ و لگن بیاره جلوش دستاشو بشوره
والا
چه چیزایی آدم میبینه میشنوه، چه مادری که بجای واسطه گری بین شما، میخواد میونه شمارو بهم بزنه، فرار کن از دستش فقط
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋