2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید گیر دادن مامانم به شوهرم خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدتا دختر تو آشپز خونه از کجا میخوان پیدا بشن؟😁بگو‌مامان یه مثال بزن واقعی باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظرم توقع خانواده ات زیاده . شوهرتو از خود نمیدونن . چون حتی لازم نیست بیچاره بلند اجازه بگیره 🫥

به نظرم واسه این که شر نشه بهش بگو توی اشپزخونه دستاتو نشور برو توی دستشویی . ولی واقعا کار خلافی نکرده بیچاره . و تو باید یکم پشتش در بیای نمیگم با خانواده ات دعوا کن ولی وقتی پشت شوهرت حرف میزنن تو طرفداریشو کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وااای مامانت قشنگ قابلیت خراب کردن زندگیت رو داره. سعی کن مدیریت کنی، به نامزدت بگو بره دستشویی دستش ...

جمله اولت واقعاً خیلی درست و عاقلانه بود بعضی از مادرا قابلیت بسیار بالایی برای خراب کردن زندگی بچه‌هاشون دارند دقیقاً مثل مادر من البته من از یه مقطعی کاملاً آگاه شدم و دیگه اجازه ندادم دخالت کنم

صدتا دختر تو آشپز خونه از کجا میخوان پیدا بشن؟😁بگو‌مامان یه مثال بزن واقعی باشه

توی مطبخ پادشاهان قدیمم صدتا دختر جا  نمیشدن،،اشپزخونه های الان که انگاری کوچه قهر و اشتین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

😐وا چه ربطی داره بنده خدا اجازه میگیره میره، مامانتون اگه از لحاظ بهداشتی خوشش نمیاد خیلی رک بگه نه لطفا تو سینک دستتو نشور ، دیگه وقتی خودشون اجازه میدن چرا پشتش حرف میزنن، به نظرم شما با خانواده‌ت صحبت کن و حد و حدود بذار که بعدا مشکل پیش نیاد