2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید گیر دادن مامانم به شوهرم خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 55 پست
دقت نکردی چیشد دستشویی جای خصوصی نباید بره باید بر. نه شلوارش😂😝

یاایزی لایف ببنده....

خشک بشینه  خیره بشه به افق

اسی  بامادرت  صحبت کن   گناه  داره  بیچاره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت مثل اینکه اشتباه گرفته فکر کرده داماد عروسه و مامانتم میخواد مادرشوهر خواهرشوهر بازی دربیاره ...

داماد ها همینجوری الکی هم به دخترا گیر میدن اونوقت ازین حرکتا هم ببینن دیگه دخترو روانی میکنن.

من پدرومادرم احترام شوهرمو داشتن و شوهرم میومد خونمون انقد همه خوشحال میشدن،باز شوهرم از توش یه داستانی درمیاورد که برامون غذای شاهانه نمیذارن فلان نمیکنن.حالا فک کن بهشون بگی نرو دستتو توی ظرفشویی بشور تا سال ها برای غر زدن بهونه دارن.

اینجور پدرومادرا فقط زمینه سازی میکنن برای به هم ریختنِ روانِ بچه ی خودشون.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چه عجیب

داماد و عروس عضوی از خانواده میشن،چرابعضی ها نمی پذیرند؟؟؟

حالا دستاشونو بشورن.در یخچال برن.اصلا دلشون بخواد چای دم کنند واسه خودشون

دلشون میوه خواست یا گرسنه بودند راحت بگن

اون طفلی اجازه هم می گیره

پس چطور مادرت می خواد در آینده  انتظار داشته باشه ،همسرت اونو مثل مادرش بدونه

به شوهرت هم چیزی نگو دلخوری پیش میاد

چه عروس و داماد هایی که گیر قوم عجوج مجوج میوفتن

حداقل یه روشویی گوشه حیاط بزارید

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
جمله اولت واقعاً خیلی درست و عاقلانه بود بعضی از مادرا قابلیت بسیار بالایی برای خراب کردن زندگی بچه‌ ...

اتفاقا مادر من یه جور با حرفاش تاثیر میذاره رو مغزم که فکر میکنم حق باهاشه 

🧘🏻‍♀️📝
چه عجیبداماد و عروس عضوی از خانواده میشن،چرابعضی ها نمی پذیرند؟؟؟حالا دستاشونو بشورن.در یخچال برن.اص ...

اره بخدا حالا عروسمون زاحته بخدا کاریشم نداریم اینو نمیدونم چرا میگن از قصد اینکارارو میکنه :/

🧘🏻‍♀️📝
آخه روز اول خواستگاری؟؟ نتیجش این شده الان میره خونه مامانم میره سر یخچال خونه ماهم همینجور... بعد م ...

😂😂😂😂 اها فک‌کردم الان میره توی اشپزخونه.

نه خب خدایی اون پروعه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁