2777
2789

از پس هزینه ها چطور بر میاین میرسین ؟

من الان ۲۲ سالمه ی دختر دارم میخوام واسه بعدی تو ۲۷ سالگی اقدام کنم بیشتر دوتا هم نمیخوام

بگین چطور هزینه هارو کنترل میکنید اصلا میشه به خودتون برسین با وجود دوتا بچه به بالا 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
باور می کنی خودمم موندم به معنی واقعی کلمه افزایش رزق وروزی رو می بینم

نه تو رو خدا جدی هستی یا نه ؟؟

خب چطور بم بگو آفرینننن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه دوم با خودش خیلی روزی میاره

تو تجربه کردییی ؟؟؟

نه تو رو خدا جدی هستی یا نه ؟؟خب چطور بم بگو آفرینننن

شوخی نمی کنم عزیزم همسرمن دبیرهست باورت میشه امسال فقط هفته ای سه روز کلاس تونست بگیره یعنی هیچ اضافه کاری نداره ولی الان توحساب‌من که گاهی  پول دستش بیادبهم میده ده میلیون هست الحمدلله الحمدلله الحمدلله چهارسال بود داشت کتاب مینوشت ولی هیچ فروشی نداشت بابارداری بچه سومم یهو فروش کتابش رسیده جایی که پارسال ۲۵۰ میلیون سودکردیم امسال ۳۵۰ اعداد شایدبرای پولدارها چیزی نباشه ولی برای ماکه یه زندگی معمولی داریم خوب خیلی تفاوت ایجادکرد

شوخی نمی کنم عزیزم همسرمن دبیرهست باورت میشه امسال فقط هفته ای سه روز کلاس تونست بگیره یعنی هیچ اضاف ...

چه عالی خیلی خوبه که آدمایه رو راستی مثل شما وجود دارن به آدم انگیزه بدنن 

مرسی واقعا 😍😍

گلم جنسیت بچه هات همونی شد که از خدا خواستی؟

من شوهرم تک پسره خدا یه گل دختر بم داد تاج سرمه بخدا هیچکسم نه حرفی زده بم نه تیکه ای پرونده خدای نکرد این حرفا حرفای خودمو خواسته خودمه خود خود خوووود شخص خودم

دلم میخواد بعدی پسر باشه 

چه عالی خیلی خوبه که آدمایه رو راستی مثل شما وجود دارن به آدم انگیزه بدنن مرسی واقعا 😍😍گلم جنسیت ب ...

قربونت عزیزم اینم یادم رفت بگم من هفت سال ناباروری بدونوعلت داشتم ولی بعدازکلی دکتروای یوای وای وی اف  طبیعی باردارشدم‌ نه سه تاشون پسرن خییییلی خیلی ازهمون اولی دختردوست داشتم ولی راستش سراولی ودومی دعانکردم گفتم هرچی خدا خواست ولی سرسومی خییییلی دعاکردم حتی نذرکردم ولی خدا چیزدیگه ای خواست درکت می کنم  آدم دوست داره هردوتارو داشته باشه من دلم پرمیزنه برای دختر 

قربونت عزیزم اینم یادم رفت بگم من هفت سال ناباروری بدونوعلت داشتم ولی بعدازکلی دکتروای یوای وای وی ا ...

قربونتتتت بشممم مرسی که لطف کردی بم انگیزه دادی حالا منم نذرمو میکنم ان شالله خدا صلاح بدونه برام دعا کن😍😍😍😍

قربونتتتت بشممم مرسی که لطف کردی بم انگیزه دادی حالا منم نذرمو میکنم ان شالله خدا صلاح بدونه برام دع ...

فدای تو  ان شاالله ولی هم نذر کن هم دکتربرو  گرمی بخور زمان تخمک گذاری هم رعایت کن ان شاءالله خواست خدابادلت یکی باشه 

دوتا تو این دوره زیاده اگر وضعیت مالیت خوبه به دنیا بیار دومی رو اگر نه که اصلا بهش فکر هم نکن

وضع شوهرم خوبه با این وجود الان نمیخوام چند سال دیگه

فدای تو ان شاالله ولی هم نذر کن هم دکتربرو گرمی بخور زمان تخمک گذاری هم رعایت کن ان شاءالله خواست ...

انشالله مرسی لطف کردی جوابو دادی😍❤️

این نظر شخصیه منه، کسی مخالفه ریپلای نکنه.

نه آب هست نه برق نه گاز نه پول نه رفاه نه... 

بنظر من ظلم در حق اون بچه اس.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید