2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه به بالا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست
دو پس دو دختر الحمدلله خونه وماشین داریم در حد متوسط نیازاشون برطرف میشه

الحمدالله ان شالله روز به روز بیشتر 😍

اول دختر دار شدی یا پسر

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر شخصیه منه، کسی مخالفه ریپلای نکنه.نه آب هست نه برق نه گاز نه پول نه رفاه نه... بنظر من ظلم د ...

آفرین🤣🤣🤣🤣

هرچقدرم پول داشته باشیم برق نیست😂

به نکته خوبی اشاره کردی🤣🤣👌

بهتره بگیم اگر. بچه ت رو قراره بفرستی خارج از ایران، هرچقدر میخوای بیار😅

و نه اعصاب هست

ببین اعصاب بعضیا خیلی قوی هست

پول بعضیا خیلی زیاده یا خیلی اهل قناعت هستن و...

هزار جور آیتم هست که طرف میگه من عالی هستم توش

ولی جدی کشورمون منابع نداره

اگر میگن بچه بیارین واسه اینه که سرباز و نوکر میخوان. وگرنه منابعی نیست که باهاشون ازنسل های بعد پذیرایی بشه!

و نه اعصاب هست

👍

آلودگی هوا، میوه های پر از نیترات و..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
پسر دختر دختر پسر

ما شالله 😍😍خدا حفظشون کنه براتتت

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
یه سوال که ربطی نداره به تاپیک اونجا شماهم برق میره روزی دوساعت؟

اره دو ساعت 😂

آفرین🤣🤣🤣🤣هرچقدرم پول داشته باشیم برق نیست😂به نکته خوبی اشاره کردی🤣🤣👌بهتره بگیم اگر. بچه ت رو ...

اون بیچاره تا بخواد سختیای مهاجرتو متحمل بشه پدرش دراومده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید