2777
2789
عنوان

کلاس دهم اگه شب امتحانی درس بخونی می تونی ترم نمره بالا بگیری❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 82 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخون دیگه

منم کلاس دهم مثل ادم ریاضی نمیخوندم ، البته نمراتم خوب بود

در واقع نمیدونستم چطور باید بخونم و معلم مدرسم با اینکه تیزهوشان بودم ، اوکی نبود

اخرشم مستمرشو خراب کردم

نهایی رو شب امتحان خوندم ۱۸/۵ شدم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

وقت داری بشین درسای تخصصیتو بخون از الان حداقل دو تاشو  

بقیشم شب امتحان میخونی 

فقط نمونه سواالل یادت نرهه 

درستو بخون و قبل امتحان دو سه تا برگه امتحانی از نت بگیر حا کن 

استرسم نداشته باش

یادش بخیر من سال دهم مجازی بود بعد فرض کن اولین امتحان حضوری ریاضی شدم 1و 25 از 20 نمره خیلی اوضاع ریاضیم افتضاح بود اما یک هفته مونده بود به امتحان پایان ترم یعنی خوندماااااااااا بعد با اینکه مریض شدم و حالم خوب نبود سرجلسه شدم 19 و 75

تو هم از الان شروع کن به خوندن اون درسی که توش خیلی ضعیف هستی سوالی داشتی درخدمتم آره واقعا نهم با دهم خیلی فرق داره من دهم افسردگی کامل گرفته بودم بابت این موضوع خیلی افت شدیدی داشتم ولی دلسرد نشو کمکم درست میشه

*فالسی فاروم 

صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم شیمی هم بیشتر شو اوکیم مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲چه کار کنم خریت کر ...

عزيزم وقت هست اما شروع کنم به خوندن از فردا دیگه ریاضی و کتاب بخونی حله فیزیک واقعا سخته دهم بخونم در حد پاسی

*فالسی فاروم