یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم دیگه عادت کردم به تو سری خوردن شنیدی میگن گذر زمان همه چیز رو حل میکنه حرف دروغیه باور نکن گذر زمان تو رو نسبت به همه چیز بی تفاوت میکنه فقط همین سعی میکنم به خاطر پسرم و مادرم خودم رو قوی نشون بدم جایی رو ندارم که دلم رو خالی کنم وقتی تو اتوبوس میشینم برم شهرمون پسرم عادت داره فوری میخوابه تا شهرمون گریه میکنم از اونورم سوار اتوبوس میشم تا خود خونه م گریه میکنم عملا یک فرده مرده هستم تنها فرقم با اونا اینکه اونا دفن شدن ولی من نه....😔😔😔😔
بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است
ممنونم..تفاوت خیاطی و طراحی دوخت چیه؟ میشه گفت یکیشون از اون یکی بهتره؟بعنوان یه کارشناس میتونید بگی ...
خیاطی اگه علاقه توش باشه به عنوان یه شغل یه حرفه پر درامده
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
ممنونم..تفاوت خیاطی و طراحی دوخت چیه؟ میشه گفت یکیشون از اون یکی بهتره؟بعنوان یه کارشناس میتونید بگی ...
طراحی دوخت درامدش بیشتره فرقش اینه ایده و خلاقیتتو طرح مد نظرتون رو که توی ذهنته طراحی میکنی و زو پارچه پیاده میکنی و برش میزنی و دوزنده های این کار طرح رو میدوزن
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
ممنونم دیگه عادت کردم به تو سری خوردن شنیدی میگن گذر زمان همه چیز رو حل میکنه حرف دروغیه باور نکن گذ ...
گذر زمان تو کوتاه مدت شاید یسری چیزا حل کنه،ولی بقول شما تو دراز مدت فقط عادت میشه،همسرت اگه میخواست تغییر کنه تا حالا کرده بود،ولی مطمین باش ارزوی یک ساعت نشستن تو خونه بچش تو دلش میمونه،مطمین بتش اونم یروز این بلاها سرش میاد،اخه ادم چقدررررر بی عاطفه
طراحی دوخت درامدش بیشتره فرقش اینه ایده و خلاقیتتو طرح مد نظرتون رو که توی ذهنته طراحی م ...
اگه فرزند خودتون هردو رشته رو قبول شده باشه کدوم یکی رو باتوجه به موقعیت و بازار کارش پیشنهاد میکنید؟ سوالهام زیاد شد سعی کردم مختصر بپرسم.از جاهای دیگه زیاد تحقیق کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم و برام مهمه..ببخشید دیگه این آخرین سوال بود
آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
خیلی دلم گرفت با تاپیکت . شوهر منم اونجوریه یا باید در مقابل همه چی سکوت کنم یا اگه اعتراض کنم دعوامون میشه و باهام قهر میکنه دوماه سه ماه . ولی خب در طول ده سال زندگی انگشت شما طولانی قهر کردیم شاید دو یه بار ولی برای من خیلی عذاب اوره . متنفرم از مردی که قهر میکنه . مخصوصا میدونه که من تنهام و هیچ دوستی ندارم که باهاش وقت بگذرونم