2777
2789
اگه واقعا علاقه داره بفرستید بزور نره کاری که توش علاقه باشه موفقتره

ی پیام از شما توی اعلانات دیدم که یا پاک شده یا من نمیتونم ببینم..وظیفه م بود که تشکر کنم از لطفتون کمک بزرگی کردید

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
ممنون عزیزم ان شالله

❤❤

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی پیام از شما توی اعلانات دیدم که یا پاک شده یا من نمیتونم ببینم..وظیفه م بود که تشکر کنم از لطفتون ...

خاعش میکنم  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
به رشته های نظری علاقه ندارن؟

چرا خیلی وقت بود برای همین رشته های نظری وقت میذاشت.درساشم خوبه معمولا معدلش بالاست ولی خب بهرحال شما بهتر میدونید دیگه روزانه این تصمیمها عوض میشه

چرا خیلی وقت بود برای همین رشته های نظری وقت میذاشت.درساشم خوبه معمولا معدلش بالاست ولی خب بهرحال شم ...

درسته ، حقیقتا قصد دخالت به هیچ عنوان ندارم ولی چون کاربری شمارو خیلی وقته میشناسم به عنوان کسی که حالا 5/6 سال از دخترتون بزرگ تره صرفا نظرمو میگم.

رشته هایی مثل خیاطی برا کسی که خیلی دانشگاه رفتن براش مهم نیست عالیه چون با همون مدرک دیپلم میتونه کار کنه و درامد داشته باشه ، من نمیدونم هدف دختر شما از اینده شغلی چی هست و صد البته همه شغل ها قابل احترام هستن اما اخه خیاطی خیلی زحمت داره و درقبال زحمت زیاد حقوق معمولی داره مگر افراد استثنا ، واقعا کمر و گردن و ستون فقرات نابود میشه، وجهه اجتماعی آنچنان بالایی هم نداره

اگر خیلی علاقه مند باشه میتونه درکنار رشته اصلی خودش طراحی دوخت یا خیاطی کلاس بره چه بسا که شما بسیار پدر حمایتگری هستین.

راجب رشته های نظری خب حقیقتا حالا انسانی خیلی من نمیپسندم اما بین ریاضی و تجربی ، اگر بتونه از سختی بسیاررر زیاد کنکور تجربی بربیاد شاید بهتر باشه 

این دیدگاه من بود.

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خیانت در چ حد دیدی منم دیدم شکستم بدشکستم رفتم براطلاق ازدختره هم شکایت کردم چتم بود فقط بعد اومد ب ...

در حدی که تو خونم اومده رو تختم خوابیده 

تا الان با 11تا زن مطلقه و در حال طلاق رابطه داشته هر موقع به مرز طلاق میرسم به گوه خوردن میفته بعد یه مدت دوباره همون اش همون کاسه هرزه اس و معتاد خیات

الان بازم با یکی ریخته رو هم گیره سرش تو خونه پیدا کردم ولی اصلا دیگه برام مهم نیست چه غلطی میکنه از وقتی بهش حسی ندارم ارامش دارم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

در حدی که تو خونم اومده رو تختم خوابیده تا الان با 11تا زن مطلقه و در حال طلاق رابطه داشته هر موقع ب ...

وای چ بد هرکی یه لیاقتی داره دیگ شوهر من ک بهش گفتم اگ یک دفه دیگ اخلاق بدو گوه خوریو چ میدونم خیانت ازت ببینم گازخونه روبازمیکنم تاجفتمون بمیریم

🧸

درسته ، حقیقتا قصد دخالت به هیچ عنوان ندارم ولی چون کاربری شمارو خیلی وقته میشناسم به عنوان کسی که ح ...

با شخصیتی که در وجود شما میبینم دخالت که هیچ،خیلی خوشحالم میشم نظر میدید.شمام مثل دختر منی فرقی نداره

راستش شما خودت هم میدونی وقتی توی این سن تصمیم میگیرن من بیشتر از یه همراهی کاری نمیتونم بکنم.شاید بخاطر تاثیر دوسه تا از همکلاسیهاش باشه.تا حدی تونستم قانعش بکنم ولی بهرحال باید خودش تصمیم بگیره ببینم چی میشه.دوران سختیه امیدوارم درست ازش رد بشه.خودمم گیر کردم😊

وای چ بد هرکی یه لیاقتی داره دیگ شوهر من ک بهش گفتم اگ یک دفه دیگ اخلاق بدو گوه خوریو چ میدونم خیانت ...

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش خراب است 

عزیزم ذاتشونه وگرنه با تهدید و هرچیز دیگه ادم نمیشن من اینقدر جنگیدم تا به این مرحله خنثی رسیدم هیچ چیزی نتیجه نداد 

الان بهترم چون دیگه از چشمم افتاده برام مهم نیست اصلا فقط دلم میخواد نباشه نبینمش

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

با شخصیتی که در وجود شما میبینم دخالت که هیچ،خیلی خوشحالم میشم نظر میدید.شمام مثل دختر منی فرقی ندار ...

شما لطف دارین ممنون.

بله درک میکنم چون خودمم خانوادم اصرار داشتن برم رشته ریاضی ولی خب من واقعا عاشق تجربی بودم و رفتم تجربی.

اگه پای علاقه وسط باشه که هیچ اما اگه خیلی علاقه ای در کار نباشه افراد موفق رو نشون بدین بهشون یا حتی اگه میشه حضوری دخترتون باهاشون صحبت کنه .

مشاور هم میتونه در شناخت بشتر استعدادش کمک کنه 

در کل امیدوارم در هر رشته ای که میرن موفق ترین باشه .

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱