2777
2789

ازدواج قبلم

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون از دم تو پخته شدن الانم تاثیر داشت از سختی هایی که تو بچگی کشیدم و بعدم طلاق پدر و مادرم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

توی اوج بی پولی ک هیچی نداشتیم هیییییچی ک میگم یعنی حتی نون خالی 

دم نزدم و هیچی نگفتم 

فقط نشستم با خدا حرف زدم بعدش خوابیدم

شرایطمون بد نیس ولی خیلی خوبم نیس 

امیدوارم روزهای خوبم برسه و پیشرفت کنیم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وقتی که سر زایمان دومم با مرگ چند قدم بیشتر فاصله نداشتم به خاطر قصور دکتر وقای که به خاطر اشتباه اون دکتر از نوزادم دور بودم رو تخت بیمارستان شیرم خشک شد و بچه هم شیر خشوی شد وقای که بعد از اون اتفاقا اقگعسردگی گرفتم و همسرم به جای اینکه زخم هام رو تیمار کنه خنجر برداشت و زخمم رو زخمی تر کرد اونم با خیانتش💔💔💔💔بازم بگم💔💔😔😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
وقتی که سر زایمان دومم با مرگ چند قدم بیشتر فاصله نداشتم به خاطر قصور دکتر وقای که به خاطر اشتباه او ...

خیانت همه دیدن نمیدونم چرا

حالا همسرت باهات خوبه؟افسردگیت برطرف شد؟

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه