2777
2789

در مورد من تبعیض قائل شدن و من همیشه پیش خدا شکایت میکنم میگم خدایا به پدر و مادرم سلامتی و طول عمر بده ولی راضی نیستم خواهر و برادرم هم چون از خداشونه و دستشون برسه کلا منو خط میزنن همیشه ورد زبونمه که الهی برادر خواهرم خیر نبینن همون‌طور که تاالان ندیدن 

شماهم آه و نفرین برادر خواهرت پشتت میمونه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دایی ،های منم اینکاروکردندباپدربزرگ ومادربزرگم اونم بصورت پنهانی ویواشکی،درحالی‌که تمام گیروگرفتاری شون،چه درزمان سلامت چه درزمان بیماری ...گردن دختربزرگشون بود،مامانم همیشه میگه، حلال نمیکنم راضی نیستم اونام ادعای حلال حرومشون،میشه ولی بروی خودشون نمیارن.جالب اینجارو برای مراسم هاشون ازمامانم ،تاریال آخرسهم  گرفتن

پدرش بچه های دیگه هم داره یه لحظه خودتونو بذارید جای اونا

راستش تا حدودی هستم 😊مادرم پسر پرست هست هر چیم داشته حالا نه که خیلی زیاد بگم داشتن ولی آنچه که داشتن دادن به پسراشون🥴منم آه و نفرین نمی کنم. درسته از تبعیض ناراحتم ولی خب اونقدری برام اهمیت ندارد بیشتر ازین لجم میگیره که نق نقاش برای ما دختراست و جرأت نداره به پسرا چیزی بگه!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از نظر من هست حق همه بچه هاست ک پدرشون نگاه یکسان بهشون داشته باشه

منم با شما موافقم و ب نظرم کار درستی نیست اما شامل تعریف حق الناس نیست

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
پسر اگه باشی قبول میکنی اما دخترا معمولا به خواهر برادرشون خیانت نمیکنن

پس چرا عمه هام به داداشاشون خیانت کردن دست به یکی شدن😂شانسو

دختر شیرازی پر انگیزه🤤جذب کردن جنس مخالف رو نمیدونم ولی برای دور کردنش اگه نیاز به کمک داشتین بگید، من توش استادم