2777
2789

همه ابنجا میگن خیر 

در صورتی که اگر موقعیتش پیش بیاد دو دستی همچیو می چسبن

کاش صداقت داشته باشیم

من خودم قبول می کردم

لطفا برای پزشکی قبول شدنم یه صلوات بفرستید👩‍⚕️🤍حامی حقوق حیوانات🌞🍃برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من هست حق همه بچه هاست ک پدرشون نگاه یکسان بهشون داشته باشه

محبت باید از دل بیاد پدرم اگه دار و ندارش بده یکی از بچه ها من حق اظهار نظر ندارم چون منو نخواست نهایت سرخاکش نمیرم براش فاتحه نمیفرستم واسلام 

منم با شما موافقم و ب نظرم کار درستی نیست اما شامل تعریف حق الناس نیست

عزیزم من نمیدونم تعریف حق الناس چیه گفتم " از نظر من "

نگفتم تعریف حق الناس همینه ک من میگم

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عزیزم من نمیدونم تعریف حق الناس چیه گفتم " از نظر من "نگفتم تعریف حق الناس همینه ک من میگم

شما از یه کلمه خاص که تعریف مشخصی داره یه تعریف شخصی کردین و من گفتم درست نیست

باید میگفتبن از نظر من حق اونا هم هست

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
همه تون که گفتید نه سنتون کم هست. پدر من که خیلی زیاد پولداره همه املاکش را به اسم پسرش کرده و دختره ...

ن والا من ۳۳ سالمه تازه هیچی هم ندارم حتی جهیزیه سیسمونب نگرفتن حتی حلقه ازدواج برامن کم وزن برااون دوتا خواهرم سنگین قیمت بالاتر همیشه هم هوای اونا رو بیشتر داره  کلا منو ول کردن برااین موضوع سپردمش ب خدا چون همیشه فرق گذاشت ولی بحث خونه مال اینچیزا دلم میخواد عادلانه تقسیم بشه گرچه میدونم شایدم ب من اصلا نده برام مهم نیست تازه وضع مالیم از اون دوتا افتضاح تر هست

عزیزم من نمیدونم تعریف حق الناس چیه گفتم " از نظر من "نگفتم تعریف حق الناس همینه ک من میگم

اگه پدر ایشون مال خودشو بده به این خانم هیچ گناهی نکرده نه خودش نه پدرش

حق الناس که شما فرمودین یه گناه کبیرس که بخشیدنی نیست

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
همینطوری بی دلیل

شما قبول نکن چون باعث دشمنی نفرت کدورت با خواهر برادرت میشه ب هرحال تو این دنیا بازم ب اونا احتیاجت میشه به این فکرکن بعد پدرمادرت اونا میمونن کاری نکنید از چشمشون بیافتید تنها بمونید 

خب دیگه ببین.. دل ناراضی پشتشه

نه عزیزم ببین گفتم شرایط رو. مادر من هرچی داشته نداشته به اونا داده بعد هی نق نق پیش ما می‌کنه و جرأت حرف زدن پیش پسرانش رو نداره این ته زوره واقعا

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه پدر ایشون مال خودشو بده به این خانم هیچ گناهی نکرده نه خودش نه پدرشحق الناس که شما فرمودین یه گن ...

دقیقا حق الناس نیست چون اختیار مال خودشو داره 

اما از نظر روحی بقیه ناراحت میشن از این تبعیض و با خودشون میگن ما که راضی نیستیم همونقد اون حق داشت مام حق داریم و از پدرشون کینه به دل میگیرند که البته حق هم دارن چرا آدم بین بچه هایش فرق بزاره آخه 

بی دلیله بی دلیل نیست، یا ته تغاری هستی.... یا محبت میکنی بهشون... یا الان مجردی و اونا رفتن پی زندگ ...

من فقط خیلی پدرمو دوست دارم و بهشاحترام میرادم و محبت زیاد میکنم

مثلا همیشه دستاشو میبوسم چشماشو میبوسم 

غذاهایی که دوست داره رو درست میکنم وعوت میکنم