2777
2789
عنوان

خب دیگه بریم‌ بخوابیم😂😭

76 بازدید | 7 پست

از ساعت ۱۲ سه ساعت درس خوندم بقیشم فیلم دیدیم ولی کلی فصل زیست دیگه مونده بخوابم پاشم اونارو بخونم😭💔۵ تا فصل مونده امیدوارم تا جمعه تموم بشه🙂🙂

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

هوف منم امتحان دارم شنبه

۸ فصل مونده😕😂

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید

من می‌خوابم می‌خوام برم آهنگ ماشین فقط سمند سورن گوش بدم برقصم اسکل شدم بخاطر بی خوابی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من می‌خوابم می‌خوام برم آهنگ ماشین فقط سمند سورن گوش بدم برقصم اسکل شدم بخاطر بی خوابی

🤣🤣

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

🤣🤣

والا بخدا

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید