2777
2789

باسلام کودکی ۴ ساله دارن پشت پلک چشماش اگزما داره و از سه سالگی شروع شد .بنده خیلی دکتر متخصص فوق تخصص آمپول کورتون دارو کورتون پماد ها درجه بالا استفاده کردم اما نتیجه فقط دوسه روز کمرنگ میشه به محض قطع دارو با شدت بیشتر ضخیم‌تر برمیگرده کودکم داره زجر میکشه خارش شدید بی خوابی شبانه ناراحتی اعصابنیت پرخاشگری همه بخاطر اگزما این مریضی داره نابودمون میکنه روانی بهمون نمونده هر دکتری میرم تضمین نمیدن خوب میشه فقط الکی دارو پشت دارو ؟ لطفا تبلیغ نکنید راست حسینی بگید شما خوب شدید حداقل همون کنترل بگید زیادتر نشه یا کمرنگ بشه ضخامت اصلا طب سنتی نرفتم .و پمادهای گیاهی اصلا استفاده نکردم تا به الان 

قرص شربت پماد دکترا بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرمن وقتی نوزاد بود تا یک سالونیمگی لپاش اگزما میزد شدید دکتر بهش هیدرو‌کورتیزون وکرم ثمین داد ...

سلام عزیزم متاسفانه این پماد هیدروکورتیزون دارم استفاده میکنم صبح ظهر شب الان ۲۱ روز میزنم تاول ها ریز ریز درمحل اگزما ایجاد میشه قرمزی همچنان هست 

اگر شیراز هستی ببرش پیش دکتراحمد مرادی

سلام عزیزم من تهران هستم مشهد تهران خیلی دکتر رفتم بالای ۱۰ تا دکتر همشون فقط پماد هیدروکورتیزون پماد بتامتازون قرص شربت آمپول کورتون تجویز کردند که از هچکسی نتیجه نگرفتم 🥹🥹🥹

سلام پسرمن وقتی نوزاد بود تا یک سالونیمگی لپاش اگزما میزد شدید دکتر بهش هیدرو‌کورتیزون وکرم ثمین داد ...

ببخشید تا چه مدت استفاده کردید روند درمان هیدروکورتیزون طولانی مدت بود یا نه بعد دوسه هفته خوب شد بنده ۲۱ روز استفاده میکنم همچنان صبح بیار میشم میبینم ضخیم شدن هستن 

ببخشید تا چه مدت استفاده کردید روند درمان هیدروکورتیزون طولانی مدت بود یا نه بعد دوسه هفته خوب شد بن ...

نزدیک 40روز استفاده کردم کامل خوب شد دوتا رو باهم اندازه هم بردارترکیب کن بعدلایه ی نازک بزن روپوستش بمونه کرم ثمین حتما باشه باهاش

نزدیک 40روز استفاده کردم کامل خوب شد دوتا رو باهم اندازه هم بردارترکیب کن بعدلایه ی نازک بزن روپوستش ...

من ثمین تا بحال استفاده نکردم بالای ۱۰ تا دکتر رفتم کسی تجویز نکرده سر خود بدون نسخه بخرم مشکلی نیست آیا تقریبا یکسال دوماه اگزما دامن گیر دخترمه خیلی میترسم که نتونم کاری کنم فردا روز تو مدرسه اعتماد بنفس اش بیاد پایین دلهره ترس اظطراب دارم 

من ثمین تا بحال استفاده نکردم بالای ۱۰ تا دکتر رفتم کسی تجویز نکرده سر خود بدون نسخه بخرم مشکلی نیست ...

اره عزیزم کرم مرطوب کننده چیز خاصی نیس بخر با هیدرو کورتیزون رودستت ترکیب کن از هردو ب یک اندازه بعدبزن براش انشالله ک خوب میشه