2777
2789
عنوان

مامانیی که بچه 15 ماهه دارید لطفا بیایید کارتون دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 83 پست

دختر منم عاشق تبلیغ بیسکوییت مادره 

تبلیغ *۳#رو هم که نشون میده حرکات بسکتبال و والیبال و ایناست میگه گللللللل 

بسکه باباش سر فوتبال میگه گل و سر و صدا میکنه اینم یاد گرفته 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمن ۱۵ماهشه الانم داره پیام بازرگانی میبینه مثلا چیزی بهش بدم میگم بده بابا میبره میده دستمو دراز میکنم میگم سلام اونم دستشو دراز میکنه میگه شاشا .حرف هم در حد مامان بابا دد اینجور چیزا 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
اتفاقا منم چندبار درست کردم یه ذره خورد ولی دیگه لب نمیزنه اگه به زور بهش بدم همه رو تف میکنه. البته ...

براش ابپز کن بزار توی ظرف غذاس چون نقلیه حتما میاد سمتش و میخوره 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
دختر من تخم بلدرچین رو با رب درست میکنم خیلی دوست داره  تخم بلدرچین برای هوش و زبون باز کردن ب ...

عع من ب پسرم هرروز صبح تخم مرغ اب پز میدم پس میشه تخم بلدرچینم داد

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
دختر من همش ۶ تا دندون داره  ۴ تا بالا ۲ تا پایین بقیه اش کی درمیاد  احساس می کنم خیلی ...

چن ماهشه پسرمن ۱۵ماهشه تقریبا دندوناش کامله یکی دوتا از اسیب هاش مونده 

2810