مامانهای گل سلام.پسرم 15 ماهه هست .چند روزه دیگه 15 میشه .شما چه اموزشهایی بهش میدید لازم هست چیزی الان اموزش بدیم ؟چه بازی باهاش میکنید؟پسر من فوقالعاده پر جنب جوش هست .مرتب باید سرگرم باشه.در ضمن برای خواسته هاش جیغ میزنه.هر خواسته ای داشته باشه.صحبت هم نمیکنه و خیلی نگرانم.فقط میگه م .ب .ولی کامل متوجه میشه چی بهش میگم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی نمیشه کاری کرد خودش در میاد .میگن بچه زود راه بره دندوناش دیر در میاد پسر من تو ۱۳ماه راه رفت&n ...
چه جالب.پسر من زود راه رفت اما دندون دیر داره درمیاره.هشت ماهگی اولین دندون نیش زد.الان چهار تا بالا داره که دو تای کناری خیلی کوچکن .دو تا پایین داره .و یکسره اب دهنش سرازیره تا بخاد حالا بعدی رو دربیاره ولی کلن مقدمه چینی زیاد داره برای دندون دراوردن.بدنش مرتب گرمه کله اش گرمه .سرش رو به زمین میخاد بزنه که من جلوش رو میگیرم .واب دهنش سرازیره.