2777
2789
عنوان

مامانیی که بچه 15 ماهه دارید لطفا بیایید کارتون دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 83 پست
دختر من همش ۶ تا دندون داره  ۴ تا بالا ۲ تا پایین بقیه اش کی درمیاد  احساس می کنم خیلی ...

دختر من اولین دندونشو یه سالگی در آورد منم نگران بودم  

دو تای بعدی رو دو ماه بعد توی ۱۴ ماهگی در اورد ولی بعد اون پشت هم دندوناش داره در میاد 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
چی کار باید کنم ؟

هیچی نمیشه کاری کرد خودش در میاد .میگن بچه زود راه بره دندوناش دیر در میاد پسر من تو ۱۳ماه راه رفت 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من اولین دندونشو یه سالگی در آورد منم نگران بودم   دو تای بعدی رو دو ماه بعد توی ۱۴ ماهگی ...

پسرمن ۴ماهگی اولین دندونشو اورد😂😂😂

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چی کار باید کنم ؟

اصلا نترس پسر خواهر شوهرم همسن دختر منه توی ۱۷ ماهه تازه داره دو تای بالا رو در میاره و ۴ تا دندون میشه  دندوناش 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
چطوری بهش جیش یا پی پی یاد دادین؟

هروقت جیش میکرد میگفتم جیش اونم کلمه جیش رو میگه. وقتی کار از کار گذشت و جیش کرد میاد نشونم میده جیش کرده 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
سلام دختر من توی ۱۷ ماهه  بهش یاد دادم وسیله بخوام که دستش برسه میره برام میاره  چیزی بر ...

سلام ممنون که اومدی واز تجربه ات میگی .دیروز نت من قطع شد.چطوری بهش کلمات یاد دادی؟

سلام دختر من توی ۱۷ ماهه  بهش یاد دادم وسیله بخوام که دستش برسه میره برام میاره  چیزی بر ...

اره پسر من راه رفتنش سریع بود نه ماهگی مبل ها رو گرفت و راه افتاد

اره گاهی وقتا چیزی بخواد جیغ میزنه ولی من بهش میگم جیغ نزن اروم بگو تا بهت بدم هرچند شاید الان متوجه ...

ممکنه علت جیغ کشیدن همین حرف نزدن باشه ونتونه حرف بزنه بجاش جیغ میکشه؟

دختر من یکسره جیغ میکشه البته اگه چیزی بهش ندم.مامان بابا. نی نی  بس دست اینارو میگه. ۱۶ماهشه

مامان بابا رو کامل واضح بیان میکنه؟از چند ماهگی این کلمات رو گفت.یعنی به نظر شما من دکتر ببرمش.البته از مشاوره کمک خاستم گفت تا 15 ماهگی صبر کن

بهش یاد دادم بعد غذا دستاشو میبره بالا به زبون خودش الهی شکر میگه.ببخشید پی پی کنه میگه مامان جیش&nb ...

وای عزیزم چه بامزه.بچه ها اینه ما هستن هر چی بگیم تقلیید -غ -میکنن.

دوستای گلم .دخترم اصلا تخم مرغ دوست نداره نمیدونم چیکار کنم شما این مشکل داشتین؟

بهترین صبونه پسرم تخم مرغه.املت خیلی دوست داره.املت حالت ابکی براش درست کن یعنی اب گوجه خشک نشه .گوجه رنده شده تفت میدم با کره محلی وتخم مرغ هم میزنم.سفت نباشه.خیلی دوست داره.اگر اینو ندم روزهای دیگه موندم چی برای صبونه بهش بدم بخوره

هیچی نمیشه کاری کرد خودش در میاد .میگن بچه زود راه بره دندوناش دیر در میاد پسر من تو ۱۳ماه راه رفت&n ...

چه جالب.پسر من زود راه رفت اما دندون دیر داره درمیاره.هشت ماهگی اولین دندون نیش زد.الان چهار تا بالا داره که دو تای کناری خیلی کوچکن .دو تا پایین داره .و یکسره اب دهنش سرازیره تا بخاد حالا بعدی رو دربیاره ولی کلن مقدمه چینی زیاد داره برای دندون دراوردن.بدنش مرتب گرمه کله اش گرمه .سرش رو به زمین میخاد بزنه که من جلوش رو میگیرم .واب دهنش سرازیره.

هروقت جیش میکرد میگفتم جیش اونم کلمه جیش رو میگه. وقتی کار از کار گذشت و جیش کرد میاد نشونم میده جیش ...

دریا فکر کنم تاپیک دوره بارداری با هم بودیم .بالاخره اشنایی.

2810