2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 213 پست
حالا خیانت کنه بعدش چکار میکنه

خب شاید شما بخاطر اینکه شوهرتون خیانت نکنه باهمسرت همخوابی داری،ولی در کل لذت بردن از رابطه حق خانم هس،استرس بیدار شدن بچه ها اونم جای غریب، هوای سرد و نگرانی بابت زیرچادر تو حیاط بودن به نظرت می ارزه؟من خودم برادر دارم اگه زنداداشم بگه داداشت همچین رفتاری داشته حتما با داداشم دعوام میشه،چون ارزش زنداداش من به داشتن رابطه نیس،به خانم بودنشه،به مادرخوب بودنشه،به پاک و سالم بودنشه و...

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ینی فکر به اینکه،آقا پاشده یه کاره چادر زده،اونم تو حیاط،هوای سرد،بچه ها یه درصد جای غریب خوابیدن،یه ...

ی جوری میگی جای غریب انگار تو بیابون بچه هاش رو رها کرده 😂 بنظرم شما زیادی بزرگش کردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد هوله

حالا همون شب اول با جنگ و دعوا واجب بود کارشو کنه؟؟؟؟

بگو حالا فردا انجام میدادیم

دوست دخترت نیستم بترسی بعدا جا و مکان گیرمون نیاد ک زنتم و همش کنارتم

مردی ک عقل و احساسش وابسته به شومبولش باشه پخته نیست

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌نصفه شب تو سرما زیر چا ...

عزیرم اینا همونایی ان که مردهارو پررو کردن، همه چی حد و حدودی داره، وقتی شرایط درست نیس یا خانوم دلش نخواد ، این پس زدن نیس، باید فهم و شعور داشت. با یه بار رابطه نداشتن آسمون به زمین نمیاد. 

همسر این خانوم که راحت از خیانت دم زد کارو خرابتر کرد. خوبه این همه زن که شوهرشون سرد مزاجه یا بی توجه و بی عاطفه ان، بگن اگه خیلنت کردم گردن خودت؟ اونوقت قیامت میشه! ولی وقتی مردی میگه، انگار نه انگار🙄🙄🙄

اسی نمیتونم بگم حق با کیه چون باید صحبت هر دو طرف رو شنید بعد حق داد 

اما ببین چقدر براش مهم بوده این ارتباط که شمال دیگه براش کنسل شده ؛ پس در نتیجه باید شوهرتو می‌شناختی یکم نرم‌تر برخورد میکردی من خودمم طرفم کونشو کنه بخوابه بهم محل نزاره خیلی ناراحت میشم ...

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

دوست مامانم ب ما میگه هروقت شوهراتون ازتون میخان نه نگید همیشه پایه این کار باشید بد من تو دلم میگفتم چرت نگو بابا مگه ما برده ایم ی موقع ادم رو مودش نیست چندبار ب شوهرم گفتم نه تازه بااین لحن شماهم نگفتم با ملایمت خیلی سردی افتاد بینمون متأسفانه این چیز ذاتیه تو مردا ک نمیتونن از زنشون نه بشنون بابت این موضوع چون اونا ب اصطلاح خودشون همه امکاناتی برای ما فراهم میکنن تا ب این هدفشون برسن نه شنیدن براشون وحشتناک

واقعا حالم از کسایی که میگن شوهرت حق داشت ، بد شد .ینی چی واقعا .آخه این چه کاریه . حالا یه شب خودشو ...

یعنی چی ابزار !!!!....یه بارم اومدن مسافرت 

درسته سرده هوا اصلا خنده داره تو این هوا بشه کاری کرد

ولی آنقدر زهرمار بازی درآوردن هر کسی رو فراری میده

نازی عشوه ای لوس شدنی ... جون خودت بی خیالی، آی خوایم میادی، حالا بذار یکم خواب بچه ها عمیق بشه ای....

برگردی بگی بی عقل ...

فقط برای مسایل جسمی ابزار نباشن!!!! برای اخلاق هم ابزار نباشن مثل اره برقی طرف رو رنده کنن! 

وای فقط فکره شوهرت ک چادر زده چقد خندیدم بیچاره تو چه حالی بوده سرما رو نفهمیده رفته ۳صبح چادر زده � ...

بعد ببین چقدر تو فاز بوده بهش گفتم ن پاشده تنها رفته تو چادرش 

اخه مرد انقدر لوس و ناز نازی میشه 🤦🏻‍♀️کله پوکه

واقعا حالم از کسایی که میگن شوهرت حق داشت ، بد شد .ینی چی واقعا .آخه این چه کاریه . حالا یه شب خودشو ...

اصلا و ابدا یک درصد اهمیتی به این نمیدن که این یه موضوع دو طرفه ست و فکر میکنن سرور هرچی گفت شما باید بگی امر امر شماست پادشاه 

من مجردم ولی بخدا پشمام ریخته از این کاربرا

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
خب شاید شما بخاطر اینکه شوهرتون خیانت نکنه باهمسرت همخوابی داری،ولی در کل لذت بردن از رابطه حق خانم ...

والا ما خونموم کوچیکه اتاق نداریم ولی برا بچم چادر کوچیک خریدم که هر شب شوهرم رابطه خواست بچه رو داخل چادر میخوابونم مرد نیاز داره مگه میشه بهش توجه نکرد ببین شوهرش چقد روش فشار بوده که تو سرما هم راضی بوده کارشو بکنه چقد خوبه یکم طرفو درک کنیم اونم انسانه والا تو اون شرایط این به عقلش رسیده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ببخشید.... ولی بیا پایین سرمون درد گرفت...

خب ریپ نزن وقتی سرت درد میگیره😅

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
2810