2777
2789
عنوان

اخه به بقیه چه که درامد شوهرامون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 60 پست
خوبه دیگه خیلی از خانوما که شوهرشون درآمد انچنانی داره میان با ذوق به بقیه پز میدن توی کامنتها.. نمی ...

خیلیاشون دروغه ب تاپیکای قبلشون مراجعه کنی میفهمی عمق فاجعه رو

بعضیشونم کاربرای قدیمین باور میکنن اکثرا 🤦🏻‍♀️

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقامن هیچوقت وارد این تاپیکها نشدمدقیقا بدونیم شوهر فلانی چقدر داره چی گیر ما میادانقدر این افراد ...

یکم حجم خاله زنکا زیاد نیس؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
یکی بود نوشته بود حقوق شوهرم ۱۵۰ هستبعد به بقیه که حقوقشون ۳۰ بود میگفت وای چجوری میتونید زندگی کنید

یکی تو سایته

هر سری ی عدد میگه

بنده خدا فراموشکاره😂

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

دقیقا اصلا چیز جالبی نبود با اینکه من خودمم داخلش فعالیت کردم ولی دیدم همه بجون هم افتادن بابا چخبره 😂😂

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بیشتر ببینید

گزارش بزنید بترکه

یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا می‌ارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر می‌کنی و لبخند می‌زنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار می‌خواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙

بیشتر ببینید
خوبه دیگه خیلی از خانوما که شوهرشون درآمد انچنانی داره میان با ذوق به بقیه پز میدن توی کامنتها.. نمی ...

یه جور تراپیه واسشون!

وای اینو که کسی میگه دوست دارم پسر دار بشم بقیه میگن میخوای تاج و تختت بی وارث نمونه؟بگو اخه به تو چ ...

کلا تا حلق تو زندگیه همن ماشالا😀