2777
2789
عنوان

اخه به بقیه چه که درامد شوهرامون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 60 پست
خدا رو شکر نپرسیدن خانه دار بودن بهتره یا شاغل بودن 😄این سوال روی مخه منه

وای اینو که کسی میگه دوست دارم پسر دار بشم بقیه میگن میخوای تاج و تختت بی وارث نمونه؟بگو اخه به تو چه کی دختر دوست داره کی پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین طرف میزنه خودم 70شوهرم 150بعد در واقعیت خودش 7 میلیون، شوهره 15 میگیره

تازه خوب گفتی،طرفو ببینی بجای قحطی زدگان آفریقا میشه جاش زد،اونوقت مینویسه خودم و همسرم جراح مغز و اعصابیم!

خوبه دیگه خیلی از خانوما که شوهرشون درآمد انچنانی داره میان با ذوق به بقیه پز میدن توی کامنتها.. نمی ...

یکی بود نوشته بود حقوق شوهرم ۱۵۰ هست

بعد به بقیه که حقوقشون ۳۰ بود میگفت وای چجوری میتونید زندگی کنید

خدا رو شکر نپرسیدن خانه دار بودن بهتره یا شاغل بودن 😄این سوال روی مخه منه

این باز یه تجربه ای ادم کسب میکنه اون سوال به چه کارمون میاد اخه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
میخوان بدونن که بزنن تو سر شوهرای خودشون،خبر ندارن که ۹۹ درصد جوابهایی که مبلغ های آنچنانی مینویسن،د ...

دقیقا بعضیام کلا حاشیه دوس دارن

من فقط میرم میخندم این مدل زنا خیلی موجودات عجیبی هستن تو این سبک تاپیکا میان چسی بیان وپز بدن  فقط بعد ی هفته دیگ توتاپیک دیگ گرونی واقتصاد وشرایط مالیو.... دارن چس ناله میکنن فقط

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

واقعا برای منم سواله الان شوهرم ماهی ده میلیون دربیاره یا دویست میلیون سودش برای تو چیه چیزی میره تو جیبت من که هیچوقت کامنت نمیزارم ولی جالبه پربازدید میشه بعضی ها هم که فیکن میان با رقمای خیالی بقیه میشینن حسرت میخدرن 

دقیقا خب جواب میدن برای همین پر بازدید میشه اگه کسی جواب نده نه پر بازدید میشه نه مشکل پیش میاد

از اون حجم از کامنت تعجب کردم تازه دوتا تاپیکم زده شده و هر دو تا هم پربازدید شده!