بچهها خواهشا نگین چرا درس نخوندی ها درکم کنید من واقعا استعداد درس خوندن نداشتم درسته معدل کل نهمم ۲۰ بودا ولی میدیدم استعداد درس رو ندارم خلاصه مجبوری فرستادنم تجربی که مال زرنگاست منم سه سال دبیرستان افسردگی گرفتم اینو گفتم درکم کنید ها توهین نکنید بخاطر ترازم بم چون واقعا من استعداد درس رو ندارم الان ترازم شده ۵۸۲۴ چیکار کنم 😭😭 خانوادم میکشنم بخدا من دست خودم نیست نمیتونم درس بفهمم ایناهم میدونستن خنگم ولی باز فرستادنم تجربی فقط دنبال یه شغل میخوام باشم به نظرتون بیرون چه شغلایی خوبه؟به نظرتون مسافرکشی واسه خانم بد نباشه ؟چون میخوام پول دربیارم شهریه دانشگاه آزاد روانشناسی رو بتونم دربیارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا خب برو تو ی انتشاراتی جایی کار کن بعد استعداد نداشتی ۲۰ بودی؟والا با من با تک ماده تبصره میومدم ب ...
هیچی از دوران راهنمایی معلوم نمیشه من میدیدم سوالای ریاضی و علوم یکم سخت میشن میمونم هیچی نمیفهم ولی بقیه میفهمیدن قنشگ.سوالای خرداد ماهم آسون بود تونستم بیست شم.البته املام ۱۹ بود 🤣🤣
درس خوندن بدون علاقه و انگیزه واقعا سختِ. مسافرکشی واسه خانمها بد نیست ولی باید حواست باشه امنیتت حفظ بشه. شغلهایی که خیلی به درس ربط ندارن مثل فروشندگی، کارهای خدماتی یا حتی فریلنسری امتحان کن. مهم اینه یه درآمد ثابت داشته باشی که خرجت دربیاد. اگر دنبال روانشناسی هستی، کار کن، پول جمع کن و برای ادامه تحصیل تلاش کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!