2777
2789
عنوان

واقعا قحطی پسر سالم و خوب اومده❓همه میگن دیوونه ای بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 52 پست
منم از این مشکلات داشتمخیلی درباره اش سرچ کردم چندتا هم دوره پیدا کردم که تونست بهم کمک کنه توام توی ...

خودت گوش کردی به چه نتیجه ای رسیدی؟ 

من حضوری پیش یکی از بهترین دکترا رفتم برای مشاوره 

خودش از پسره خوشش اومد 

ولی گفت ببین مهمه تو یه عمر می خوای باهاش زندگی کنی 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   
انتخاب خیلی سخته واقعا آدم میمونه چیکار کنه🥲

خیلی 

مامانم یکی دونفر که خوشم اومده بود ولی یه ایراد هایی بود که نمیشد چشم پوشی کرد 

حالا این که همه چیزش اوکیه اینجوری 

انگار باید یکیشو کوتاه بیای آخه آدم کاملی وجود نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گوش کردی به چه نتیجه ای رسیدی؟ من حضوری پیش یکی از بهترین دکترا رفتم برای مشاوره خودش از پسره خ ...

من آخرش به این نتیجه رسیدم همینکه از قیافه طرف متنفر نباشم و روم بشه به دیگران نشون بده کافیه 😅

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید
خیلی مامانم یکی دونفر که خوشم اومده بود ولی یه ایراد هایی بود که نمیشد چشم پوشی کرد حالا این که همه ...

اونکه صد در صد بلاخره آدم یجاهایی باید پا روی دلش بذاره  

شاید حساس شدی یمدتی خیلی روی چهره اش زوم نکن 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بیشتر ببینید

هر خواستگاری یه عیبی هم داره دیگه اسی چند سالته

چقدر سخت است ناتوان بایستی در برابر از دست دادن با ارزش ترین چیزهای زندگیت✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید

خوب ویژگی خوب زیاد داره من خودم چهره خیلی برام مهمه  اما اگه انقدر بد نیست و دوست داره بمون باهاش موندن با کسی که دوست داره خیلی بهتره تا موندن به پای کسی که دوست نداره این پسری هم که من می خواستمش از همه نظر عالی بود چهره اش هم خوب بود اما نصیب یکی دیگه شد 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

قیافه و قد و هیکل؟

تمام دلایلی که گفتی واسه یه زندگی با ارامش در کنار یه مرد خوب عالی و کافی... قیافه که کلی بعدها تغییرات میکنه ظاهر و لباس رو میشه تغییر داد... همسر من موقع ازدواج لاغر بود ولی قدش بلند الان بعداز چند سال پر تر شده ظاهرشم و لباساشم خودم طبق سلیقه میخرم. اما اخلاقش که ارامش دارم کنارش سالم بودن و با جربزه بودنشـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یکسری ها میگن عادی میشه ولی به نظرم آدمها توی ذهن خودشون مقایسه می کنند و اگر عدم هماهنگی بین ظاهر شما و طرف مقابل باشه بعدها از نظر روحی و ذهنی اذیت میشی

من خودم چنین تجربه ای داشتم چندین سال قبل فردی بود که عاشقم بود اما وقتی باهاش توی خیابون راه می رفتم همه نگاهمون میکردن و اصلا استایلش به من نمی خورد

همش توی ذهنم مقایسه می کردم و با وجود علاقه ای که بینمون بود نمی تونستم بپذیرم البته با یک بهانه دیگه بهش جواب منفی دادم

الان ظاهر و تیپ و استایل همسرم رو خیلی دوست دارم و باهاش بیرون راه میرم لذت میبرم

خوب ویژگی خوب زیاد داره من خودم چهره خیلی برام مهمه اما اگه انقدر بد نیست و دوست داره بمون باهاش مو ...

منم همچین چیزی برام پیش‌اومده فقط نمیدونم الان با کسی هست یا نه 

اصلا خدا اینجوری هیچ کسو تو راهی نزاره 

نه دله موندن دارم نه دل رفتن

هیچیشو دوست نداشتی ؟من نه قدش جذابه برام نه چهره و نه هیکل

دیت اول خیلی دراز و لاغر بود به نظرم 

صورتشم دوست نداشتم 

هنوزم همونجوریه ولی اخلاقش خوب بود ظاهرشم به دلم نشسته 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

چه جالب منم تو همین موندم 

پسر خوب بااخلاق درآمد عالی 

هیکلش خیلی خوبه