2777
2789
عنوان

خونمون خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 53 پست
حق داری من حالتو میفهمم ولی یه واقعیت رو میخوام بهت بگمببین بچه ها شاید بهونه این چیزا رو یه وقتایی ...

چه قشنگ 🥺🥺انقدررر این مدت درگیر خودم و شناخت خودم بودم و به این فکر کردم که من باید کسب درآمد کنم کلی توانایی دارم آخه ولی هیچوقت پی یکیشم تا آخر نگرفتم ! و این منو از همه چی ناامید کرده طورس که وقت کمتری زو به دخترا اختصاص دادم 

ولی حرفت برام تلنگر شد ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 💥💫💜

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اتاق بچه هات رو رنگ بخر شوهرت بزنه ،کابینتات رو برچسب بزن ،هر ماه یه چیزی رو درست کن تا به شوهرت فشا ...

اره باید رنگ بزنیم یا کاغذدیواری شوهرم حوصله نداره همش منتظره پول بیاد دستش کارو به کاردون بسپره خودش وقت نمیکنه. سر چه کاری ؟ من خودم زبان خوندم ولی وضعیت اموزشگاه ها افتضاحه حقوق کم. ولی عکاسیم خوبه آشپزی شیرینی پزی بلدم تصمیم داشتم تو خونه تولید محتوا کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این نمای بالاسر منه فقط برات فرستادم که نگی دارم دلخوشی الکی بهت میدم

حالا جالب ماجرا اینجاست اکثرا وقتی کسی برای اولین بار میاد خونمون باوجود تمام این دیوارای نمزده و ترکیده وخط خطی میگه چقدر حالم تو خونت خوبه 

مهم تویی خانوم خانوما بخند بذار تو تمام درزو چاله چوله های درو دیوار خونت انرژی مثبت خندت خونه کنه 

صوت قرآن بذار با صداش توام تکرار کن بخدا که یه ماه این روش رو پیاده کنی خودتم حال میکنی باهمین خونه در حال ریزش مث من 🥲🫶😂😂😂

البته هر وقتم دستت باز شد حال بده بهش ولی تا وقتی نمیشه انرژی بریز توووووووووووو خونهههههههههه🥲🫶

من برنامه ریزی کردم هر دو تومن برای یکهفته مخارج خونه باشه تا پول کم نیاد

خرجای اضافی رو چطور کنترل میکنی؟ مثلا دختر من هر روز مدرسه یه چیزی میگه و پول لازم میشه 

یا دکتر و جشن و کادو و عید و... 

چقد ازتون انرژی خوب گرفتم اگه میشه از ته دل برای خونه دار شدن بابای منم دعا کن از اجاره نشینی خلاص ب ...

الهی آمین عزیزدلم 

🥲🫶

ان شاالله بیای اینجا از سر شوق همین روزااااا بشینی کف نی نی سایت هااااای هاااااای اشک خوشحالی بریزی بگی بابام خونه خرید رااااااحتتتتتت شددددددددد اخیششششششششش فکرشم حال ادمو جا میاره🥲🫶

این نمای بالاسر منه فقط برات فرستادم که نگی دارم دلخوشی الکی بهت میدمحالا جالب ماجرا اینجاست اکثرا و ...

چقد بمب انرژی هستی دختر مطمئنم یه روز صاحب بهترین خونه میشی با این انرژی نابت💝

اره درست میگی مدتیه که قرآن می خوندم آرامشمم بیشتر بود حسش کردم  

چه قشنگ 🥺🥺انقدررر این مدت درگیر خودم و شناخت خودم بودم و به این فکر کردم که من باید کسب درآمد کنم ...

ببین یه چی بهت میگم از اعماق قلبم 

خیلی خوبی توووووووووو

مطمئنم میزنی تو گوش مشکلات 

چند وقت دیگه میای میگی بچه ها به درامد رسیدم به دخترا رسیدم به خونه زندگی رسیدم الهی ششششششکککککرررررررر 🥲🫶🫶🫶🫶

از همتون بابت راهکار دادن خیلی ممنونم امیدوار شدم فردا خودم به کارا رسیدگی کنم تاجایی که در توانمه 

مخصوصا خانم بمب انرژی خیلی ازت ممنونم 😍😍😍😍 شبتون رویایی جیگرا 🥰🥰

چقد بمب انرژی هستی دختر مطمئنم یه روز صاحب بهترین خونه میشی با این انرژی نابت💝اره درست میگی مدتیه ک ...

🥲🫶ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم 

ادامه بده حالشو ببر خیلیا ازین حس و حال محرومن خوش بحال ما 🥲🫶

خرجای اضافی رو چطور کنترل میکنی؟ مثلا دختر من هر روز مدرسه یه چیزی میگه و پول لازم میشه یا دکتر و جش ...

دیگه خواهر باید رعایت کرد. منم بچه مدرسه ای دارم. کم کم عادت میکنی. من ولخرج و بی خیال بودم. تا شوهرم ورشکست شد.... حتی ماشین زیر پامونو فروخت🥲طلاهامو.  همه رو داد جای هیــــــــــچ

منم مجبور شدم قناعت کنم. دیگه عادتم شد

ببین یه چی بهت میگم از اعماق قلبم خیلی خوبی توووووووووومطمئنم میزنی تو گوش مشکلات چند وقت دیگه میای ...

قربونت برم من اگه همچین چیزی شد یادم باشه بهت شیرینی بدم 🤭🤭امیدوارم پیدات کنم اون موقع

دیگه خواهر باید رعایت کرد. منم بچه مدرسه ای دارم. کم کم عادت میکنی. من ولخرج و بی خیال بودم. تا شوهر ...

عزیزدلم 🥺 همدردیم یه جورایی .قناعت گنجه 

بهترینا نصیبت شه الهی