2777
2789
عنوان

خونمون خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
الهی آمین عزیزدلم 🥲🫶ان شاالله بیای اینجا از سر شوق همین روزااااا بشینی کف نی نی سایت هااااای هاااا ...

وای اشکم درومد از خوندن پیامت چقد شما خوب و خوش قلبی 

الهی هر حاجتی داری از خدا بگیری خیلی حالم خوب شد از هم صحبتی باهات خدا انسان هایی مثل شمارو زیاد کنه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی رنگ کاری کن و تعویض شیر

نم داره خونه دوستان گفتن رنگ نکن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

دوست خوبم تاریک شماراالان دیدم ،مراحلی که طی کردم ومفیدبوده براتون می نویسم امیدوارم ایده باشه براتون 

1-برنامه ریزی برای روزتون ،هفته ،سال 

2-ورزش وایجادسرگرمی برای خودتان وخانواده 

3-کسب مهارت برای خودتان وفرزندان 

4-اشتغال ودرآمدزایی حتی اگرکم باشه 

5-رسیدگی به نظافت وتمیزی منزل ‌،تغییرات چیدمان 

6-شمابهترین تلاشتان راداشته باشیدوباانرژی جلوبریداتفاقات خوب پیش میاد

7-اینکه الان حالتان خوب نیست عیب نداره ،همیشه نمیتوان کامل بودوگاهی زندگی سخت میشه،واینکه بهش فکرمی کنی ‌دنبال ایده برای بهبودی نشانه ی مثبت ‌پیشرفته ،منتظرخبرای خوبت هستیم 

دوست خوبم تاریک شماراالان دیدم ،مراحلی که طی کردم ومفیدبوده براتون می نویسم امیدوارم ایده باشه براتو ...

مرررسی عزیزدلم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻