2777
2789
عنوان

خونمون خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 53 پست
عوضش بچه هات دارن صفا میکنن ها🥲😁🫶یه لحظه فکر کردم داری خونه ی مارو توصیف میکنی بااین تفاوت که من ...

ای جانم چه دید معنوی و باصفایی داری راست میگی من همیشه میگم خدایا شکرت بهم دوتا دسته گل سالم دادی 

اما دوست دارم نهایت تلاشمو کنم که حداقل ترین امکانات رفاهیو براشون فراهم کن دخترم جدیدا همش میگه مامان اتاق دوستام چقد قشنگه دیواراش تمیزه پر از عروسک و فلان  و بسان..‌. غصه میخورم که پس انداز کوچیکی هم ندارم برا آیندشون تو این دوره زمونه ی گرونی 😔نگران آیندشونم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین صفر و صدی فکر نکن. مثلا فکر نکن در و کلا باید عوض کنی. فقط دستگیره و قفل جدید بخر قیمتی نداره دیجی کالا ببین. یا لولا برای در کمد قیمتی نداره. یعنی چی میوفته؟ یه بار نیوفته روی سرت؟

خونه رو مرتب کنی و وسایل اضافه بریزی بیرون قشنگ می شه. هیچ چیز اضافه ای نگه ندار.

شیرآلات هم باز دیجی کالا بزن همه قیمتی هست.

هر ماه یکیشو درست کن.

قیمت کارگر زیاد می شه که بیاد شیرآلات عوض کنه اما اگر شوهرت بلده خب هزینه ای نداره!

ابر جادوو سرچ کن ببین چیه. می خری همه دیوار ها باش برق میندازی و همه خطوط پاک می شن.

بیشتر به نظرم به سلیقه و حال خودت ربط داره.

نی نی سایتی ها آرزوی خونه دارن خیلی هاشون 

اونوقت شما ناراحتی

مگه میشه توده سال پس اندازنکردی؟شغلشوهرت چیه؟یه وام خانگی بذاردستی به سرو روی خونه بکش

اره بخدا نمی دونم چرا نشد شوهرم تو بازار آزاده تو این سالها دو بار ورشکست شده باورت میشه الانم باز از صفر شروع کرده خرج بچه ها هم هست و خودمون. یه مدت وضعمون داشت اوکی میشد رفتیم وام گرفتیم ماشینو عوض کردیم غراضه بود نو خریدیم بعدش دیگه نشد پس انداز کنیم خرج داره زندگی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پاک کننده شیرآلات بخرلولای در کمد دیواری قیمتی نداره بخر درستش کندر اتاقا رو 1تومن صاف و رنگ آمیزی م ...

کیه که دل به این کارا بده . شوارم که همش سرکاره به منم که پول نداده یه مدت پیش پول داشت بهم داد رفتیم مبل خریدیم قسطی  الان تو کارتم ۱۲ هزار تومنه 

دیوارارو بچه همسایمون میومد با دخترام با ماژیک و مداد و خودکار نابود کردن 

فکر نمیکنم وضعتون ضعیف باشه اخه تونستید خونه بخریدهزینه ها رو مدیریت کنید عزیزم

شوهرم زمانی که مجرد بود کار میکرد یه مقدار جمع کرده بود پدرش زنده بود اونم نصف پول خونه رو داد و مادرش که طلافروخت خونه تو مجتمع قدیمی خریدن . برا بقیه بچه هاشون خونه های نوساز کلید نخورده البته روحشون شاد همین که یه سرپناهی رو کمک کردن فراهم بشه خودش کلیه 

عوضش بچه هات دارن صفا میکنن ها🥲😁🫶یه لحظه فکر کردم داری خونه ی مارو توصیف میکنی بااین تفاوت که من ...

چقد ازتون انرژی خوب گرفتم 

اگه میشه از ته دل برای خونه دار شدن بابای منم دعا کن از اجاره نشینی خلاص بشه ممنون 

منم برای حال خوبت حمد میخونم

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ابر جادو؟ چه جالب نشنیده بودم

عزیزم ابر جادویی. باید کمی با آب خیسش کنی بعد جایی از دیوار که کثیف شده مثل روز اول میکنه. خیلی عجیبه. مثلا بچه ات با خودکار یه عالمه چیز میز روی دیوار کشیده باشه با اون ابر می زنی مثل روز اول می شه. 

کلا برای نظافت هست ولی من برای تمیز کردن دیوار زدم که روش بچه نقاشی کشیده بود مثل روز اول شد. 

ببین صفر و صدی فکر نکن. مثلا فکر نکن در و کلا باید عوض کنی. فقط دستگیره و قفل جدید بخر قیمتی نداره د ...

اره درست میگی 

شاید تاثیر اینستا باشه همه ی زندگیا بی نقصه 

اره در کمد چندبار نزدیک بود بیفته رو بچه ها 

خیلی قدیمیه زود به زود خراب میشه تا الان ۱۰ بار عوض کردیم پیچاشو 

من از این ناراحتم که نتونستم یه کاغذدیواری بزنم یه شیر عوض کنم تو ده سال  وگرنه از اینکه خونه دارم خدارو بسیار شاکرم  گرچه تو اوایل ۳۰ سالگی پادرد و کمردرد داریم از پله ها ولی خداروشکر حداقل خونه خودمونه 

عزیزم ابر جادویی. باید کمی با آب خیسش کنی بعد جایی از دیوار که کثیف شده مثل روز اول میکنه. خیلی عجیب ...

چه جااالب 

ای جانم چه دید معنوی و باصفایی داری راست میگی من همیشه میگم خدایا شکرت بهم دوتا دسته گل سالم دادی ام ...

حق داری من حالتو میفهمم ولی یه واقعیت رو میخوام بهت بگم

ببین بچه ها شاید بهونه این چیزا رو یه وقتایی بگیرن اما لزوما اسباب بازی داشتن و اتاق شیک بچه رو شاد نمیکنه (میتونه موقتی انرژی بده ولی براش عادی میشه)

بهت قول میدم روزی یک ساعت مفید با دخترت باشی یه جورایی باهاش صفا کنی هرچی میخواد در حد توانت براش انجام بدی خاله بازی حتی بکنی باهاش دسشو بگیری ببری یه دور بزنی به حرف دلش گوش کنی حتی برای همون اسباب بازی خریدن براش برنامه بذاری و امیدوارش کنی از خیلی بچه هایی که خداخدا اسباب بازی دارن اما پدر مادر دارن و ندارن ۱۰۰ هیچ جلوتری ...

من اصلا یادم نمیاد درو دیوار خونمون تو بچگی چه شکلی بوده ولی همیشه صورت خندون مامانم جلو چشممه که سعی میکرد همه مدله کنارمون باشه و حتی دلم قیلی ویلی میره از یاداوری اون دوران 🫶🥲