2777
2789
انشالله از ته دلم میگم و حس شیشمم خوبه در آینده همینارو ب بچه هات تعریف میکنی که با باباتون اینجوری ...

وایییی ان شاللله خدااززبونتون بسنوه🥹❤️ ینی حستون میگه بهش میرسم و حسی ک داره شروع میشه واقعیه ؟🥹❤️

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
وایییی ان شاللله خدااززبونتون بسنوه🥹❤️ ینی حستون میگه بهش میرسم و حسی ک داره شروع میشه واقعیه ؟🥹❤️

اره حتما حتما شک نکن فقط پاپیش نزار اون میاد سمتت قول میدم بهت 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حتما حتما شک نکن فقط پاپیش نزار اون میاد سمتت قول میدم بهت

خدااز زبونتون بشنوه. اگر بشه وافن کلی دعاتون میکنم😍❤️ نه ازون نظر ادم مغروریم ب خودم اجازه نمیدم بخوام پاپیش بزارم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
یه سوال واقن این موضوع جالب بود ینی همه اتفاقا یا من زیادی جوگیر شدم😂

اتفاقی که نه ولی بنظرم روش مانور نده تو ذهنتم که میاد بهش شاخ و برگ نده این طوری هی ذهنت درگیرش میشه 

انشاءالله که هرچی خیره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدااز زبونتون بشنوه. اگر بشه وافن کلی دعاتون میکنم😍❤️ نه ازون نظر ادم مغروریم ب خودم اجازه نمیدم بخ ...

آره داشتم تایپ میکردم ب دلم افتاد که اینکارو نمیکنی ، از اینورم پسرمون هم مثل توعه سربه زیر و اهل دختر مختر نیست انگار برا همین با واسطه و اینا میاد سمتت 

انشاللع ب هم برسید و حوشبخت باشی ی پسر تپل سفید هم خدا بهتون میده 🧿❤💕

اتفاقی که نه ولی بنظرم روش مانور نده تو ذهنتم که میاد بهش شاخ و برگ نده این طوری هی ذهنت درگیرش میشه ...

مرسی عزیزم چشم🥹❤️ التماس دعا

آره داشتم تایپ میکردم ب دلم افتاد که اینکارو نمیکنی ، از اینورم پسرمون هم مثل توعه سربه زیر و اهل دخ ...

خدااز زبونتون بشنوه ان شالله عزیزمممممم🥹❤️❤️❤️❤️از نظر داشتن بچمون میتونم الان بمیرم🥹

خدااز زبونتون بشنوه ان شالله عزیزمممممم🥹❤️❤️❤️❤️از نظر داشتن بچمون میتونم الان بمیرم🥹

انشالله عزیزم 

راستی گلم ی سوالی داشتم من زیاد تلگرام نمیرم برای یکی آیدی داد ومن یه برگه نیاز بود فرستادم حالا همه مناسبتا و فلان ایشون بهم پیام میدن من آیدی هم نداشتما ایشون پیوی منو ذخیره کردن شمارشون برام افتاداما من ذخیره نکردم ک شمارم نیوفته چون همکاره نمیخوام بلاک کنم ، دوطرفه هم پاک میکنم بازم پیام میده دلت اکانت هم میشه بکنم تو میدونی چجوری من پیویم رو میتونم ازش پاک کنم؟

انشالله عزیزم راستی گلم ی سوالی داشتم من زیاد تلگرام نمیرم برای یکی آیدی داد ومن یه برگه نیاز بود فر ...

اگر گروه مشترک ندارین روی پیویش نگهدار بعد حذف دو طرف بزن ک کلن پیویت توی تلگرامس برع بعد ایدیت عوض کن اگر شمارت ذخیرع داره ک فک نکنم راهی باشه

نهایتش تا پیام اومد بدون سین زدن پیویش پاک کن

اگر گروه مشترک ندارین روی پیویش نگهدار بعد حذف دو طرف بزن ک کلن پیویت توی تلگرامس برع بعد ایدیت عوض ...

ن گلم گروه نداریم شماره ام رو هم نداره دوطرفه میپاکم بازم پیام میده آیدی هم ندارم نمیدونم چجوری سیو کرده