2777
2789

خونه مادر شوهرم زندگی میکنم این تو این چند سال چندتا زمین خریده هی ساخته فروخته تا آمدیم یه محله خوب زمین گرفت ۶طبقه پروانه گرفت هر طبقه ۲واحد شروع کرد هرچی پسنداز و ماشین و... بود برا اینجا خرج کرد تا خرخره بردمون لاقرض 

چکم داد به امید فروش ماشین من   که طرف کلاه بردار از آب درآمد حالا ۳ماه تو دادگاهم همه چکامون برگشت خورد 

اولین بارش نیست که چندتا زمین تاببینه طلا داریم یا ماشین  میفروشه خرج می‌کنه دوباره میفروشه که یه محله بالاتر بره 

به خدا یه بار با بچه کوچیک ۵سال بدون ماشین 

دیشب دیگه عصابم خورد بود توپیدم بش گفتم بدم میاد ازت پیشت آرامش ندارم آنقدر خودت درگیر کردی نمی‌بینی پیر شدی شبیه پیر مردهایی دیگه دوست ندارم کنارت راه برم برو از این خونه بدون تو راحت زندگی میکنیم ....منم عصبی بودم ظرف دو سه تا شکوندم درا راا می کوبیدم بهم 

آخرم برادر شوهرم آمد پایین گفت چخبره🤕🤧

زگو عقل نداره . از منم مشورت نمیگیره دارو ندارمونو برباد داد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درک میکنم تورو، حق داشتی💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
زگو عقل نداره . از منم مشورت نمیگیره دارو ندارمونو برباد داد

بش گفتم مییدونی پیشرفت کرده ها ولی به چه قیمت آرامش نداریم همش درگیریم چک پاس کن وام بگیر بدون ماشین شودیم چندین بار 

زندگی هینه دیگه

خیلی حرف ها رو نزن ب شوهرت. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

ولی خب با این لحن کاش با شوهرت حرف نمیزدی 🥹

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

اگر به خودش اومده باشه خوبه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
خوب کردی ازیجا باید ترمز کشید

پیشرفت مالی کردیم ولی به چه قیمت آرامش نداریم همش دقدقه داشتیم انقدرم زحمت کشیدیم ن تو خونه خودمونیم که لذتش ببریم ن سوار ماشین خوبیم 

حقیقت دلم ماشینم میخواد 😭

هردوتون گناه داری ولی شوهرت بیشتر گناه داره خیلی گناه داره حرفات قلبش اتیش زد

اره هی بهم میگفت من فکر میکردم تو پشتمی من پشتم به تو گرمه 

آخرم بغض کرد پیش داداشش گفت مردونگیم با حرفاش آورد پایین من دیگه واینمیستم این خونه