2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم تلافی این چند سال هرچی از دهنم بود گفتم بش🤕🤧🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 26 پست
اره حالا میگم چه غلطی کردم 😭 از نگاهش فهمیدم دلش شکست و شرمنده شد🤕🤧

برو از دلش دربیار بگو عبی بودم ی چیزی گفتم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حالا میگم چه غلطی کردم 😭 از نگاهش فهمیدم دلش شکست و شرمنده شد🤕🤧

آخه تو هم حق داشتی 

ولی آشتی کردید از دلش در بیار

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

برو از دلش دربیار بگو عبی بودم ی چیزی گفتم

داشت از خونه می‌رفت وسایلش جمع میکرد هرچی دست میزد میگفتم این من خریدم اون بابام خریده نبرش آخر دوتا لباس برداشت میخواست بره گفتم لطفاً پیاده برو موتور برا بابامه 

نشست لباسش پاره کرد😂

پیشرفت مالی کردیم ولی به چه قیمت آرامش نداریم همش دقدقه داشتیم انقدرم زحمت کشیدیم ن تو خونه خودمونیم ...

کاش زودتر این تلنگر رو بهش میزدی 

خانم ها همیشه عاقلن

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

داشت از خونه می‌رفت وسایلش جمع میکرد هرچی دست میزد میگفتم این من خریدم اون بابام خریده نبرش آخر دوتا ...

بهش بگو اینارو گفتم که نری عصبی بودم یه حرفی زدم. درسته عصبانی شدی ولی تند رفتی. بخدا بعضی مردا زن و بچشونو اصلا اهمیت نمیدن

بهش بگو اینارو گفتم که نری عصبی بودم یه حرفی زدم. درسته عصبانی شدی ولی تند رفتی. بخدا بعضی مردا زن و ...

حالا اونم هی میگفت دارم درست میکنم بری تو یه منطقه خوب تر 

به خدا میترسم باز بخواد بفروشه خیلی دقدقه و آرامش موناز دست دادیم 

کاش زودتر این تلنگر رو بهش میزدی خانم ها همیشه عاقلن

اشتباه کردم اشتباه 

بش گفتم همه این کار ها را می‌کنی فردای قشنگ بسازی اگه اون فردا نیومد چی اگه مردیم چی با یه عمر حسرت باید زیر خاک بخوابیم

اشتباه کردم اشتباه بش گفتم همه این کار ها را می‌کنی فردای قشنگ بسازی اگه اون فردا نیومد چی اگه مردیم ...

دور از جان عزیزم .... باز هم دیر نیست ان شاالله  تلاش میکنه بهترین ها رو برات میخره

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی