12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3013 عنوان بنظرتون چی شده | مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 103 پست سلام دختراببخشید شرمنده نمیدونم چرا از لابلای لابیام بعضی وقتا که خارش میگیره چرک درمیادمن خیلی به بهداشتم اهمیت میدم نمیدونم اینا چیه؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1404/02/06 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3013 لباس تنگ نپوش،از این ساپورت و شلوارها که جنس چرم و پلاستیک و .... دارن و جذب هستن و مثلا در ظاهر شیک ... میگم عزیزم پس اینارو رعایت کنم خوب میشهمن میترسیدم که نکنه قارچ باشهالبته لباس تنگ بیرون اصلا نمیپوشم گاهی تو خونه فقط در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1923 فدات خواهر.نباید تو این دنیا دل شکوند حتی با حرف دلی که با چرک لابیا بشکنه 🤣🤣🤣🤣🤣مهدکودک نی نی سایت سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
نتیجه_تلاشهام عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1125 طبیعیه برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤
جنگیراعظم عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 203 خودت هستی این چیزها توگوگل هست مثل پیرزنها هم نفرین کن فاقد ارزشی چندش و بی حیا بی حیایی چ ربطی ب عفونت داره حس کردم ی پیرزن قدیمی با تحصیلات دوم دبستان کامنت گذاشته
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3013 منم دعا کن خواهر چشم حتما در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
مریم_خانوم_جوان عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1676 میگم عزیزم پس اینارو رعایت کنم خوب میشهمن میترسیدم که نکنه قارچ باشهالبته لباس تنگ بیرون اصلا نمیپوش ... فقط یک ماه رعایت کن نتیجه اش رو میبینی اگر بعد یکی دو ماه رعایت کامل بهتر نشدی باز بررسی کن تو اینترنت که چیز دیگری نباشه خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1923 منو نمیشناسه من سادات هستم محجبه وازیک خانواده اصیل ونجیببه من میگه بی حیا بخاطر یک سوال که در کمال ... برای چرک لوبیا نبخش مثلا سادات بودنت باعث میشه که چی توهم داری خیلی خوبی؟خداروشکر تو نی نی سایت برای چرک لابیا نفرین نشده بودیم که شدیم🤣🤣🤣🤣 سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3013 منم دعا کن خواهر محتاجم به دعا در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1923 بی حیایی چ ربطی ب عفونت داره حس کردم ی پیرزن قدیمی با تحصیلات دوم دبستان کامنت گذاشته نه به اندازه استاتر کسی که میاد وسط دعوا هم مثل زنهای تو کوچه است تخمه بیار 🤣🤣🤣 سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3013 نه قارچ باشه بو داره یا بدنت خارش میکنه ولی باز لباس زیر نخی بپوش هر چند ساعتم عوض کن ممنونم از توضیحاتت در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 14705 برای چرک لوبیا نبخش مثلا سادات بودنت باعث میشه که چی توهم داری خیلی خوبی؟خداروشکر تو نی نی سایت برا ... بس کن دیگه چقدر بی ادبی مشکل داری برو بیرون نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1923 حالا که جوابتو گرفتی قفل کن سادات خانم محجبه🤣🤣🤣 سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
سفیدبخت۹۷۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1923 بس کن دیگه چقدر بی ادبی مشکل داری برو بیرون به تو چه چقدر وکیل وصی داره استاتر سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 14705 به تو چه چقدر وکیل وصی داره استاتر چون فقط تو یه نفر مغز فندقی با مشکل زنونه استارتر مشکل داری از اول تاپیک داری میپری بهش تاپیک رو ریختی بهم ادعای بزرگیت هم میشه نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐