2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم روش نوشته ان ان من همین مشکل داشتم رفتم اینو بهم داد گفت قبلش خودت بشور با شامپو خشک‌کن اینو ...

خیلی ممنون عزیزم  خیلی لطف کردی تجربتو در اختیارم گذاشتی

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

تو سیکل انتقال هستم خیلی نگران شدماخرهفته نوبت دارم تا اون موقع دیر نیست؟

عهههه خب پس اگه در حال ای وی اف هستی ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه🤨نه عزیزم دیر نیست تا اخر هفته استرس نداشته باش

معلوم نیس اول صبحی از کجا پره البته تاپیک هاش همش درمورد بارداریه .اینم ی نمونه باردار ک مث خر میپره ...

خر خودتی که سرتو میاندازی میری تو تاپیکهای دیگران فضولی خوبه درباره بارداری باز 

واقعا متوجه شدم لابیا استاتر چقدر اینجا مهمه برای تک تک تون که معلوم نیست البته مرد باشید یا زن که برخورده بهتون 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

فقط بیرونی هست حواست باشه موضعی هست

بله پمادش رو میشناسم  ولی نمیدونستم برای واژن هم کاربرد داره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عهههه خب پس اگه در حال ای وی اف هستی ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه🤨نه عزیزم دیر نیست تا اخر هفته اس ...

دوستان چندتا نکته گفتن رعایت میکنم

اگربهترنشدم زودتر میرم دکتر تا آخرهفته صبر نمیکنم

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی