2777
2789
عزیزم من انقد بلا دیدم دیگه آب از سرم گذشته توان مقابله با هیچی رو دیگه ندارم.هزار بار صداش زدم میلی ...

وای دقیقا من بااینکه سنم کمه اندازه یه ۶۰ ساله میفهمم همه میگن هیچ ذوق و احساسی نداری شبیه پیرزنای سالمندان هستی انقد از بچگی استرس و زجر کشیدم ولی همسنام انقد خوشحالن و واسه آینده ذوق و شوق دارن من اصلااااا فقط میگم سرطانی و تصادفی چیزی کنم بمیرم فقط

با افتخار شیرازیم:)
واقعا من اینجاها به وجود خدا شک میکنم آخه مثلا اینا تو قیامت به سزای اعمالشون برسن به چه درد ما میخو ...

دقیقا.اینی ک از ما کلاهبرداری کرد هیچی نداشت هفت میلیون کلا پول داشت دلمون سوخت گفتیم شراکت کنیم ی ثوابی کنیم همه پول هم از ما بود همه رو بالا کشید چن میلیارد برد خورد هیچیشم نشده بهترم شده سالم سرحال 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دقیقا من بااینکه سنم کمه اندازه یه ۶۰ ساله میفهمم همه میگن هیچ ذوق و احساسی نداری شبیه پیرزنای س ...

آخه بدبختی مرگ هم سخته .من قبلش همش میگفتم بمیرم راحت شم بعد دیدم ن باباااا با مرگ تازه شروع میشه سخت تر از این حرفاش.کلا خلاصی نداریم 

دقیقا.اینی ک از ما کلاهبرداری کرد هیچی نداشت هفت میلیون کلا پول داشت دلمون سوخت گفتیم شراکت کنیم ی ث ...

ما بهش پول دادیم تا کار کنه هرماه سودشو بده بعد نه تنها هرماه سودشو نداد بعد سه سال با همون اندازه پولو بهمون پس داد یعنی دیگه با اون پوله نمیشد گوهم خرید بدون توجه به این همه تورم فقط همون اندازه رو داد کثافت

آخه بدبختی مرگ هم سخته .من قبلش همش میگفتم بمیرم راحت شم بعد دیدم ن باباااا با مرگ تازه شروع میشه سخ ...

دقیقا انگار ما به خدا گفتیم باید مارو خلق کنی

ما بهش پول دادیم تا کار کنه هرماه سودشو بده بعد نه تنها هرماه سودشو نداد بعد سه سال با همون اندازه پ ...

ان شاللع ک جبران بشه براتون.برای ما ک رفت دوتا ماشینم رفت الان با اتوبوس و تاکسی باید برم بیام خونم رفت شدم سربار بابام.بعد اونا ۸تا واحد ساختن چهارتا ماشین خریدن خدایااااا نمیتونم تحمل کنم ولی چ فایده ی بار سکته کردم از فشار عصبی 

عزیزم من انقد بلا دیدم دیگه آب از سرم گذشته توان مقابله با هیچی رو دیگه ندارم.هزار بار صداش زدم میلی ...

تا وقتی اینارو بگی حتما هم مهربونیش سراغ شما نمیاد که بنده ناسپاسی هستی بلا؟؟ فوت عزیز و... من همه رو دیدم تا و وقتی اینا رو بگی باز میان مشکلات جدید و جدید تر یادت باشه کلید رسیدن به خدا ایمان قلبی هست وقتی هروقت چشماتتو باز کردی و از لحظه ایی که از تخت میای پایین تا لحظه خواب دوبارت شکر گذار پروردگار باشی خواهی دید زندگیتوو چطور کن فکیون میکنه و من بهت توصیه میکنم کتاب معجزه شکرگذاری اثر رندا برن رو مطالعه کنی و ایمان داشته باشی بهت قول میدم خدا رو بهتر میشناسی

تا وقتی اینارو بگی حتما هم مهربونیش سراغ شما نمیاد که بنده ناسپاسی هستی بلا؟؟ فوت عزیز و... من همه ر ...

باشه از امشب شکر میکنم سپاس گزاری میکنم ببینم می بینم مهربونی خدارو 

ان شاللع ک جبران بشه براتون.برای ما ک رفت دوتا ماشینم رفت الان با اتوبوس و تاکسی باید برم بیام خونم ...

انشاالله نمیرن چون مرگ حقه بیفتن گوشه خونه حسرت تو دلشون بمونه یه کلمه حرف بزنن اشغالا

انشاالله نمیرن چون مرگ حقه بیفتن گوشه خونه حسرت تو دلشون بمونه یه کلمه حرف بزنن اشغالا

هیییییی خدا.هروقت پیاده میرم میام تو سرما تو گرما بعد میبینم هر کدوم ی ماشین زیر پاشونع وای نمیدونی چ حالی میشم.واگذارشون کردم ب امام حسین

هیییییی خدا.هروقت پیاده میرم میام تو سرما تو گرما بعد میبینم هر کدوم ی ماشین زیر پاشونع وای نمیدونی ...

وای منم فقط نفرین میکنم ولی کو گوش شنوا حالا کافیه اونا منو نفرین کنن پودر میشم

نفرین نکن.فقط واگذار کن ب خدا

واگذار کنم به خدا که یعنی دارم دعاشون میکنم خدا هیچ کاری به نفع مظلوما نمیکنه حتی واسه اماما هم که مظلوم بودن کاری نکرد

باشه از امشب شکر میکنم سپاس گزاری میکنم ببینم می بینم مهربونی خدارو

مینا علیزاده در یوتیوب دنبال کنید و کلیپ های اون رو هروز نگاه کنید ... ومهم تر نگو میبینم مهربونی خدارو پس تو بهش ایمان کامل نداری ۲۸ روز از مراحل کتاب رو برو بدون وقفه و بدون شک ایمان به خدا فقط به نماز و روزه نیست باید از یه جایی شروع بشهه میتونه از همین امشب به شما ... مینا علیزاده فراموش نشه...❤️

تا وقتی اینارو بگی حتما هم مهربونیش سراغ شما نمیاد که بنده ناسپاسی هستی بلا؟؟ فوت عزیز و... من همه ر ...

من یکی از فامیلامون هرشب میومد نعمت های زندگیشو می‌نوشت بعد بخاطرشون از خدا سپاسگزاری میکرد گفت بعد یه مدت نعمتام تکراری شدن چیزی بهشون اضافه نشده همه‌ی برگه هارو پاره کرد😂😂😂