2777
2789
من یکی از فامیلامون هرشب میومد نعمت های زندگیشو می‌نوشت بعد بخاطرشون از خدا سپاسگزاری میکرد گفت بعد ...

ایمان به خدا برای همه به یک شکل نیست ... کسی که این نعمت هایی که خدا داده رو نادیده بگیره بعدی هارو هم همینطور نادیده میگیره

ایمان به خدا برای همه به یک شکل نیست ... کسی که این نعمت هایی که خدا داده رو نادیده بگیره بعدی هارو ...

خب خدا نعمتارو بده اگر ما نادیده گرفتیم کلمونو از ته بکنه

با افتخار شیرازیم:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی اینارو بگی حتما هم مهربونیش سراغ شما نمیاد که بنده ناسپاسی هستی بلا؟؟ فوت عزیز و... من همه ر ...

من همیشه خدارو شکر میکردم واسه داشتن بچه هام و شوهرم 

ولی تا شکر میکردم خدا ازم میگرفتشون 

من همیشه خدارو شکر میکردم واسه داشتن بچه هام و شوهرم ولی تا شکر میکردم خدا ازم میگرفتشون

تایپک هاتو خوندم متاسفام عزیزم درد بسیار بزرگی هست بشدت ناراحت شدم خدا بهت صبر بده  ... کلمات قادر به بیان این درد نیستن روح همسرت و جیگرگوشه هات قرین رحمت الهی ...😔❤️

من همیشه خدارو شکر میکردم واسه داشتن بچه هام و شوهرم ولی تا شکر میکردم خدا ازم میگرفتشون

از اعماق قلبم چندین نیایش و دعا برات خوندم  برای همسرت برای بچه ها خیلی زیاد انشالله که دعاهام مرهمی بشن برای قلبت ❤️😔 از خدا در نیایش ها خواستم به دلت آرامش بده نه از جنس موقت بلکه ریشه بزنه به قلبت ونزاره دلت بلرزه الهی که خدا دلتو بغل بگیره آمین 🙏

از اعماق قلبم چندین نیایش و دعا برات خوندم برای همسرت برای بچه ها خیلی زیاد انشالله که دعاهام مرهمی ...

ممنونم عزیزم غم نبینی ان شاءالله 

وقتی یاد بچه هام میفتم جگرم آتیش میگیره مخصوصا کوچیکه یه سال و چهار ماهش بود یاد کاراش شیرین زبونیاش الان که دارم تایپ میکنم اشکام میریزه کاش من الان زیر خروارها خاک بودم نه اونا چرا خدا اینقدر داره بهم سخت میگیره امتحان یه بار دوبار 

کار من از امتحان گذشته رسما نابود شدم تو این زندگی 

اگه بگن فردا میمیری اونوقت واقعا دلم شاد میشه 

وگرنه تا وقتی که تو این دنیا باشم یه چشمم خون یه چشمم اشکه

واقعا نمیدونم تقاص چی رو دارم پس میدم 

ممنونم عزیزم غم نبینی ان شاءالله وقتی یاد بچه هام میفتم جگرم آتیش میگیره مخصوصا کوچیکه یه سال و چهار ...

قلبم گرفت از حرفات عزیز دلم... باور کن اشک منم درومد. هیچ کلمه‌ای اندازه داغی که تو کشیدی  قوی نیست... داغ دیدم عزیزم عزیز ترین های زندگیم به فاصله یک سال پر کشیدن 

فقط می‌دونم خدا حتی توی این تاریکی‌ها هم حواسش به دل تو هست.

آدمایی مثل تو که با عشق مادرانه زندگی کردن پیش خدا جای خاصی دارن...

تو نابود نشدی تو داری با زخمی راه می‌ری که کمتر کسی طاقت داره.

تو قوی‌ترین مادری هستی که دیدم حتی وقتی داری زیر بار غم له می‌شی.

امیدوارم یه روز بیاد که دوباره دلت آروم بگیره حتی اگه ذره‌ای...

منم هر وقت به یادت می‌افتم، برات دعا می‌کنم با تمام دلم.

ممنونم عزیزم غم نبینی ان شاءالله وقتی یاد بچه هام میفتم جگرم آتیش میگیره مخصوصا کوچیکه یه سال و چهار ...

خداوندااا

دلی شکسته مادری داغ‌دیده  با اشکی خاموش اما قلبی پر از ناله  بهت پناه آورده..

تو که از آه دل مادران آگاه‌تری تو که اشکاشونو می‌شمری

خدایا آرومش کن  توی دلش نوری بینداز که شب تار غمشو روشن کنه 

اونایی که از پیشش رفتن رو توی آغوش رحمتت جا بده  و اون رو با صبری از آسمون حمایت کن…

دلشو محکم کن به مهربونی‌ات نه به بودن کسی…

و لحظه‌ای تنهاش نذار حتی توی سکوت گریه‌هاش…

آمین🙏 خدا پشت وپناهت باشه خواهرم ♥️

کاش میتونستم دردتو کم تر کنم ولی کلمات نمیتونن 😔 از خدا برااات میخام و در دعاهایمم همیشه جای داری 

قلبم گرفت از حرفات عزیز دلم... باور کن اشک منم درومد. هیچ کلمه‌ای اندازه داغی که تو کشیدی قوی نیست. ...

قربون دل مهربونت بشم ممنونم 

من همش فکر میکنم خدا ازم بدش میاد که اینقدر داره بهم سخت میگیره و منو لایق خوشی نمیدونه 

من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم خیلی 

وقتی پسر کوچیکم بدنیا اومد با خودم میگفتم خوبه که خدا منو فراموش نکرده پسرمو دوباره بهم بخشید از ذوق گریه میکردم نگو خدا میخواست بدتر دلمو بسوزونه وقتی بچم ده ماهش شد همسرم فوت کرد الانم بچم 

قربون دل مهربونت بشم ممنونم من همش فکر میکنم خدا ازم بدش میاد که اینقدر داره بهم سخت میگیره و منو لا ...

عزیز دلم قربون اون قلب پر از محبتت بشم

باور کن خدا هیچ‌وقت بد کسی رو نمی‌خواد حتی وقتی سختی میده‌

ما آدما بعضی وقتا حکمت بعضی اتفاقات رو نمی‌فهمیم ولی بدون عزیزم که تو پیش خدا خیلی عزیزی

شاید دردت انقدر بزرگه که کلمات نمی‌تونن آرومت کنن ولی دلم میگه خدا همین حالا داره اشکات رو می‌بینه و بغلش رو باز کرده که آرومت کنه.

تو خیلی قوی‌ای که با اینهمه درد هنوز نوری تو حرفات هست...

همیشه دعا می‌کنم خدا خودش برات مرهم بفرسته و یه آرامش عمیق تو دلت بشینه.

تو تنها نیستی عزیز دلم... همیشه زیر نگاه پرمحبت خدایی❤️

قربون دل مهربونت بشم ممنونم من همش فکر میکنم خدا ازم بدش میاد که اینقدر داره بهم سخت میگیره و منو لا ...

همسایه ما یه خانوم جوانی بود ۵ سال باردار نمیشد به در و دیوار زد همش شکایت میکرد چراا خدا بچه به من نمیده چرا با من اینکارو میکنه سال ۶م باردار شد خوشحال شد پسر دار هم شد ۲ سال بعدش پسرش و همسرش تو تصادف از دست داد هردو باهم درجا فوت کردن نابود شد خیلی براش ناراحت شدیم..و همش میگفتم خدایااا یه نگاهی بهش بنداز   ۳۰ سالش بود من بچهه بودم من وقتی  فوت کردن  کم کم پذیرفتتت تقدیر رو همیشه میدیدمش از مدرسه میومدم رفت دانشگاه بعد خودشو سرگرم کرد درسته داغش تو دلش بود ۷سال بعد فوت همسرش خدا یه مرد فوق العاده سر راهش گذاشت انقدی این مرد خوبه وضع مالی خوبی هم داشت باهاش ازدواج کرد الان ۳تا بچه داره  ۲ تاپسر یه دختر چند پیش  دیدمش تو فروشگاه همسرش  بهش گفتم از زندگی راضی هستی گفت خیلیی خدا باز بهم زندگی بخشید من همیشهه در میزدم بچه میخام چون خدا میدونست قراره از دستش بدم برای همین نمیداد ولی من اصرار ... ولی راضیم شکر هیچ وقت فک نمیکردم باز خانواده دار بشم  .. عزیزم اگه خدا ببند دری ز لطفش بگشاید در دیگری خدا این زندگی رو براش میخاست ولیسوف یعطیک ربک فترضی من خودم داغ دیدم پشت سر هم والدینم  میدونم داغ اولاد خیلی بالاتر از والدین هست  به زمان فرصت بده به خدا اعتماد کن خدای یوسف ویونس خدای تو هم هست به خودت فرصت بده عزیزم زمان... بچه هات تو بهشتن یه پرنده تو بهشت اونا تو رو شفاعت میکنن برات دعا میکنن  یه جای بهتر از اینجا باز عزیزهامون رو میبینم و تا ابد کنار ما خواهند بود الابذکر الله تطمئن القلوب خدا بزرگه ❤️‌

همسایه ما یه خانوم جوانی بود ۵ سال باردار نمیشد به در و دیوار زد همش شکایت میکرد چراا خدا بچه به من ...

خداروشکر که اون خانم تونست به زندگی برگرده 

منم وقتی پسر بزرگم فوت کرد درسته خیلی اذیت شدم ولی امیدمو از دست ندادم بعد از هفت سال بازم خدا برام جبران کرد دقیقااااا همون پسر رو بهم دوباره هدیه داد هر وقت نگاش میکردم با داداشش مو نمیزد ولی عمر اینم مثل گل کوتاه بود بازم داغ دیدم بازم سوختم بازم جگرم آتیش گرفت 

خوش خیال بودم بعد از فوت همسرم بازم خودمو با این افکار تسکین میدادم میگفتم ببین خدا چقدر به فکر منه همسرمو ازم گرفت ولی قبلش یه پسر بهم داد که مرهم دردام بشه عصای دستشم بشه اینقدر محکم بغلش میکردم بوش میکردم بعد میبوسیدمش ثمره عشقم بود یادگاری همسرم بود ولی رفت پر کشید من دیگه به چی دلخوش باشم