2777
2789
یعنی مردی و دوباره زنده شدی؟

ن خیلی مفصله.بعد داداشم حالم خیلی بد بود افسرده بودم دست خودم نبود میخواستم خودکشی کنم ولی شبش خود عزرائیل آمد سراغم واای نمیدونی چقدر دردناک بود چقد وحشتناک بود

از همون بچگی عذاب کشید .مرگش با عذاب سخت.اون دنیاشم نمی‌دونم خدا بهش رحم کنه خدا ب هممون رحم کنه.دی ...

انشاالله اون دنیا حالش خوبه مطمئنم

منم از خدا میترسم والا فقط زور ما بدبختا رو داره بعضیا هرروز آدم میکشن و تجاوز میکنن و کلاهبرداری میکنن هیچیشون نمیشه یهو دیدی اونا رفتن‌بهشت ما رفتیم جهنم 😕😂

با افتخار شیرازیم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون بچگی عذاب کشید .مرگش با عذاب سخت.اون دنیاشم نمی‌دونم خدا بهش رحم کنه خدا ب هممون رحم کنه.دی ...

چرا باید از خدا بترسی؟ خدا ارحم الراحمین هست هرکس به یه شیوه از دنیا میره یکی سوختن یکی تصادف یکی سکته یکی قتل و.... نگران اون دنیا نباش خدا خودش هست 

یه استاد داشتیم میگفت ۹۹ درصد کسایی که خودکشی میکنن لحظه آخر پشیمون میشن ولی دیگه کار از کار گذشته 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید
چرا باید از خدا بترسی؟ خدا ارحم الراحمین هست هرکس به یه شیوه از دنیا میره یکی سوختن یکی تصادف یکی سک ...

والا همش داریم عذاب میکشیم.انقد جون تو خانوادمون مرده دیگه افسرده شدیم.خدا مو رو از ماست می‌کشه بیرون واس همه چی باید جواب پس بدیم 

یه استاد داشتیم میگفت ۹۹ درصد کسایی که خودکشی میکنن لحظه آخر پشیمون میشن ولی دیگه کار از کار گذشته

اتفاقا  فکنم وقتی پشیمون میشن خدا میبخشتشون

ولی خو بعضیاشون سر مسائل کوچیک خودکشی میکنن مثلا یه پسر ۹ ساله چند سال پیش بخاطر دوچرخه خودکشی کرد البته این دیگه بچه بود خاک تو سر پدرمادرش واسش نخریدن

فقط دیدیش حرف نزد؟

ن حرف نزد.کنارم وایساده بود با ابهت خیلی ترسناک من از ترس جرات نداشتم مستقیم نگاش کنم چن ثانیه وایساد کنارم تا حضورشو درک کنم بعد رفت سراغ انگشتهای پام تا روحمو بگیره.خیلی سخت و ترسناک بود هر ذره ای ک میکشید انگار چندین سال می‌گذشت 

والا همش داریم عذاب میکشیم.انقد جون تو خانوادمون مرده دیگه افسرده شدیم.خدا مو رو از ماست می‌کشه بیرو ...

دقیقاااااا خدا به بعضی از خانواده ها خیلی سخت میگیره ولی بعضی از خانواده ها همه کار میکنن  کار با اونا نداره😒😕

ن حرف نزد.کنارم وایساده بود با ابهت خیلی ترسناک من از ترس جرات نداشتم مستقیم نگاش کنم چن ثانیه وایسا ...

چه گیری کردیم از دست این عزرائیل و اینا

دقیقاااااا خدا به بعضی از خانواده ها خیلی سخت میگیره ولی بعضی از خانواده ها همه کار میکنن کار با او ...

نمی‌دونم بعضیا کلا زندگی بر وفق مرداشونه.ما ازمون کلاهبرداری شد.هفت سال پدرمون درآمد انقد حرص خوردیم عذاب کشیدیم آخرش چیشد هیچی.با پولای ما زمین خریدن ساختن هر کدوم چن‌واحد برداشتن دارن حالشو میبرن خوش و خرم روز ب روز م سالم تر خوشگل تر خوشحال تر کیف میکنن 

اتفاقا فکنم وقتی پشیمون میشن خدا میبخشتشونولی خو بعضیاشون سر مسائل کوچیک خودکشی میکنن مثلا یه پسر ۹ ...

اینچیزا که من زیاد دیدم پسره همسایه خالم کلاس سوم بود از مدرسه گفته بودن باید پول بیارین اینا هم نداشتن بابا و ماماتش دعواشون میشه سر همین قضیه وقتی میرن تو حیاط پسره خودشو دار زده به درخت 

یا دختره خواستگار داشت خونواده اش مخالفت کردن شب دختره تفنگ باباش رو برداشته بود خفه کن نمیدونم چی زده بود به تفنگ که صدا نداشته باشه خودشو کشته بود،صبح که مامانش رفته بود بیدلرش کنه تازه فهمیده بودن خودکشی کرده 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید
نه نه اصلا اینطور نیست کافیه بهش نزدیک شی میفهممی من چی میگم

عزیزم من انقد بلا دیدم دیگه آب از سرم گذشته توان مقابله با هیچی رو دیگه ندارم.هزار بار صداش زدم میلیون ها بار التماسش کردم اصلا انگار نمیشنوه.هرروزم ی مشکل جدید ی بدبختی جدید ای خدا آخه کجاس اینهمه مهربونیش

نمی‌دونم بعضیا کلا زندگی بر وفق مرداشونه.ما ازمون کلاهبرداری شد.هفت سال پدرمون درآمد انقد حرص خوردیم ...

واقعا من اینجاها به وجود خدا شک میکنم آخه مثلا اینا تو قیامت به سزای اعمالشون برسن به چه درد ما میخوره🤔😒 ماهم یکی پولمونو بالا کشید الان سفر ۵۰۰ میلیونی میره شمال ما چی باید وایسیم ببینیم کی خدا از خواب زمستانی پا میشه تا حقمونو بگیره😒💔