2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم مدرسه آیی منم دو روز پیش خودکشی کرد ...۱۸سالش بود

والا تقصیری ندارن خودکشی میکنن انشاالله حداقل اون دنیا خدا یکم مهربون باشه اینجا که مارو جر داده💔😂

با افتخار شیرازیم:)
وای چقد غم انگیز انشاالله هردوتاشون تو بهشت باشن🙁

ی بارم ی نفرو تو خیابون دیدم خیلی شبیه پسر خالم بود ولی خیلی بد و با اخم و تخم نگام میکرد من ناخودآگاه با خودم گفتم واای دقیقا مثل فلانیه همون جور عصبانی و بداخلاق .شب خوابشو دیدم ک‌خیلی ازم عصبانیه با عصبانیت داشت دنبالم میکرد و من فرار می‌کردم 

داداشت که گفته الان خوبه همه چی

۲۳سالش بود ماشینش منفجر شد ۹۰درصد سوختگی داشت ۴۳روز تو بیمارستان فقط آب میوه و سرم میخورد هر سری می‌گفت مامان گشنمه بابا گشنمه اجی گشنمه آخ خدایاااآا قلبم داره میسوزه 

۲۳سالش بود ماشینش منفجر شد ۹۰درصد سوختگی داشت ۴۳روز تو بیمارستان فقط آب میوه و سرم میخورد هر سری می‌ ...

وای ببخشید فک کردم درجا فوت کرده متأسفم روحش شاد😞 ببخشید یادت انداختم 💙💔

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشید اگه افسردگی دارید درمان کنید اگر دوستی عزیزی کسی بود که دیدید افسرده بود حرف از پایان زندگیش زد کنارش باشید شما انتخاب شدید بجای خدا صحبت کنید باهاش ادم در لحظه عصبانیت نا امیدی نوجوان وجوان دعوا با والدین تصمیم به این کار میگیرن و داغش رو دل بقیه میمونه اگه مادری بچه نوجوان داری بهش سخت نگیر درکش کن صبوری کن برای رفتارش به مردم محبت کنید اون حس رو بدید که مهم هستن در نهایت تاکید میکنم مادرا به بچتون سخت نگیرید دودش تو چشم شما میره بعد چقد دیدم دختره خودشو دار زده بخاطر مادرش و رفتارش جویا که شدم گفت تند نبود ولی اون بچس نو باید صبوری کنی باهاش 

اگه این سوال رو پرسیدی قصد خودکشی داری یا بهش 

فکر میکنی یا کسی داری ک‌خودکشی کرده بدون وحشت ناکه کلا جون دادن بسیار سخته چ برسه خودکشی.من تجربه شو داشتم .جون دادن و خروج روح مثل این میمونه ک زنده زنده پوست بدنتو بکنن

اگه این سوال رو پرسیدی قصد خودکشی داری یا بهش فکر میکنی یا کسی داری ک‌خودکشی کرده بدون وحشت ناکه کلا ...

یعنی مردی و دوباره زنده شدی؟

وای ببخشید فک کردم درجا فوت کرده متأسفم روحش شاد😞 ببخشید یادت انداختم 💙💔

از همون بچگی عذاب کشید .مرگش با  عذاب سخت.اون دنیاشم نمی‌دونم خدا بهش رحم کنه خدا ب هممون رحم کنه.دیگه خیلی از خدا میترسم