2777
2789
عنوان

حس خیلی بدی دارم

60 بازدید | 15 پست

به نظرتون بده من تو گپ های مختلف هستم با دختر پسرای زیادی حرف میزنم اما حرف عاشقانه و چیزی نمیگم کلا تو رابطه نیستم اما حس بدی دارم از اینکه تو گپا هستم و با پسرا چت میکنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قصد دارم سوالتو با سوال حل کنم 

شما تو یه مرکز خریدی واسه خرید جنس احتیاج به مشورت داری 

اون لحظه دم دستی ترین فرد فروشنده هست که ازش مشورت بگیری ، این کارو میکنی و چندین دقیقه هم طول میکشه و تنها قصد تو مشورت و صحبت 

بنظرت کارت اشتباه ؟

وای منم همینممم دقیقااااحساس خیلی مرموزی به ادم دست میدهاینجوریه که خب من نمیدونم کی پشت اون صفحس؟مم ...

اره اما من حس میکنم خیلی دختر بدی شدم که با همه پسرا چت میکنم 

اره اما من حس میکنم خیلی دختر بدی شدم که با همه پسرا چت میکنم

نه بابا برای چی حس بد میگیری؟؟

روابط نرمال پسرا با دخترا باید تو جامعه عادی سازی بشه

فقط مراقب باش که هیچکس چه تو فضای مجازی چه جامعه دنبال سو استفاده ازت نباشه

و یادت نره تو ادم بدی نیستی برای چت کردن اما بقیه میتونن کارای بدی کنن که تو ازشون خبردار نیستی پس مراقبت کن

نه اشتباه نیس چون نیاز داشنم مشورت بگیرم ازش

افرین 

اون لحظه میتونستی به مادرت دوستت و یا فرد دیگه ای هم زنگ بزنی حالا فرض کن اون فرد یه آقا بوده که نه نگاه خاصی داشته نه لحن خاصی و یه صحبت عادی بوده 

خب قطعا مشکلی نداره درسته؟

روابط دخترو پسر تا جایی که باریک نشه یه رابطه نرمال و جامعه پسنده البته جامع ای غیر از ایران 

غیر از اینها صحبت تو مجازی نه چیزی ردو بدل شده و نه کسی این وسط آسیب دیده 

جدا از همه اینها اینا تجربست و نیاز یک فرد که داره یک زندگی نرمال رو تجربه میکنه 

پس نه حس بد بگیر نه چیز دیگه ای فقط مراقب خودت باش