2777
2789

شغل دولتی از نظر خیلیا باکلاسه و دخترا شغل های آزاد رو کنسل میکنن 

و اما حقوق شغل دولتی خیلی خیلی کمتر از میزان کاری هست که بهشون میدن 

یجور رواج برده داری به سبک مدرن هست که انسان ها به صورت مدرن دارن برای دولت کار میکنن 

در عوض شغل های آزاد در آمد زیادی دارن 

من بابام ماهی حقوقش ۳۰-۴۰ تومنه در حالی که یکی از اطرافیانم مون با داشتن تالار و نداشتن سواد همونو تو یه شب در میاره 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ازادی هم درامد زیاد ندارع

ولی خب در هر صورت درامدشون متغیر تره

و اینکه حقوق بازنشستگی اینام ندارن ازادیا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

مامان بابای من بازارین 

همیشه یه نصیحت به من میکنن اونم اینه اقای کار خودت باش، حتی اگه کارت دستفروشی باشه.

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

مامان بابای من بازارین همیشه یه نصیحت به من میکنن اونم اینه اقای کار خودت باش، حتی اگه کارت دستفروشی ...

بله دقیقا همینطوره 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بیشتر ببینید

کلا کارمندی همینه به نظرم تازه باز بابای شما حقوقش خوبه نسبت به بقیه کارمندا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید

همیشه اینجور نیست.

هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. در شغل دولتی شما میتونی روی حقوق پایان ماه حساب باز کنی و یک جور تضمین شده هست. اما کار آزاد بالا پائین زیاد داره، بعضی موقع ها خیلی خوبه و بعضی مواقع کساده. اما در کل بنظرم اینکه آدم خودش صاحب کار خودش باشه خیلی بهتره.