2777
2789
عنوان

بچه ها جدی هدفتون از ازدواج چیه⁉️

449 بازدید | 55 پست

من حس میکنم بخاطر چشم و هم چشمی ازدواج میکنید

اینکه کوچیک ترین چیزارو بهم دیگه نمیتونید بگید که مبادا تو دعوا بزنید سر هم دیگه ؛مگه نباید تحت هر شرایطی چه تو سختی چه خوشحالی همراه هم باشید ،همراز باشید  

حس میکنم ففط هدفتون از ازدواج اینه که به همه بگید اره منم با یکی ازدواج کردم !

درکل هدف از ازدواج باید این باشه که طرف اونطور که هستید شمارو پذیرفته و شما هم اونو .

ولی شماها از خود واقعیتون فاصله میگیرید ،خیلی چیزارو پنهون میکنید از طرف چون میدونید ممکنه نخواد باهاتون ادامه بده ،چه دختر چه پسر

خب اگه میدونید جوابش منفیه ،دلیل اینکه پنهون میکنید چیه؟حاضرید چیزی که هستید و انکار کنید تا باهاتون بمونه؟ 

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفات تقریبا درست بود...معنای زن و شوهری خیلی تغییر کرده تو این زمونه. واقعا دوست هم نیستیم بیشتر انگار دشمن همیم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من هدف خاصم 

هدفی ندارم خیلی چیز ها هدفی ندارن دلیل نمیخاد ..

یه نوع خلقت هست ازدواج 

اما اجبار نیست 

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم؛ زنی در خاورمیانه!سعادتمانه نبود اما جسورانه بود

دلیل زیاد داره

فرار از خانواده

فراز از حرف ها

فرار از مجردی 

بچه دار شدن 

به عشق رسیدن 

پولدار شدن 

جنسی

یا به شاه میرسن یا به کاه

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم؛ زنی در خاورمیانه!سعادتمانه نبود اما جسورانه بود

حالا چرا جمع می‌بندی فداتشم 

اولین بار هست میبینم که شخصی هدف از ازدواج را اینقدر بی معنا تفسیر می‌کنه 

هیچ کس بخاطر هم چشمی و نمایش ازدواج نمیکنه 

هر آدمی نیاز به یک همراه برای آرامش و ساخت یک دنیای قشنگ داره 

حالا یکی اشتباه این مسیر و همراه را انتخاب می‌کنه دلیل بر این نیست که از اول هدفش نمایش بوده باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
حرفات تقریبا درست بود...معنای زن و شوهری خیلی تغییر کرده تو این زمونه. واقعا دوست هم نیستیم بیشتر ان ...

کلا از اول تو ایران معنای ازدواج درست نبود

خیلیا ازدواج میکردن چون اگه نمیکردن ،به این معنی بود که خواسته نشدن

اطرافیان اینو انگ میدونستن،میگفتن یعنی دختره چه ایرادی داره که هیچکس نمیگیرتش،و نیش و کنایه ها شروع میشد ..

من هدف خاصم هدفی ندارم خیلی چیز ها هدفی ندارن دلیل نمیخاد ..یه نوع خلقت هست ازدواج اما اجبار نیست

مسئله اینه معنی ازدواج تو ایران درست نیست

از اول درست نبوده ،با این تعریف اینطوری نمیشه به تکامل رسید

دلیل زیاد دارهفرار از خانوادهفراز از حرف هافرار از مجردی بچه دار شدن به عشق رسیدن پولدار شدن جنسییا ...

الان خیلی از دخترا میدونن طرف به بلوغ ازدواج نرسیده

بازم بهش بله میگن ادما باید خودشونو بشناسن و تجربه کنن

ولی تجربه ای که بخاطر حرف مردم باشه،شکسته.

حالا چرا جمع می‌بندی فداتشم اولین بار هست میبینم که شخصی هدف از ازدواج را اینقدر بی معنا تفسیر می‌کن ...

منطقی نیست.

"آرامش" و "ساخت دنیای قشنگ" چرا حتما باید همراه با یه شخص دیگه باشه؟ چرا حتما باید جنس مخالف باشه؟ چرا به تنهایی نمیشه؟ پس مجردها نمیتونن به آرامش و دنیای قشنگ برسن؟